ze života běžných lidí
Publikováno: 21.Červenec 2008
v 16:08



Autor: hnp1

komentáře (2)
Naše "úsilí" se začíná vyplácet, blog je čtenej

Tak sem se tak vracel z jedný původně nevinně vyhlížející akcičky a jelikož byl už regulérně den a mě začínalo bejt regulérně blbě, rozhod' sem se pro studenou kolu a koblihu v "Mekáči". Co mě ale sundalo víc než všechno to co sem náhodou za celou noc vypil bylo to, když se ke mě přimotal tak sedumnáctiletej páreček stodoláků a týpek mi řiká: "Hele, promiň, ale ty si z hnp1, co?" V tu chvíli sem málem spadnul ze židle. Že prej si mě pamatuje z fotogalerie a že si myslel, že to je regulérní podvrh, že to sou náhodný lidi. Cápek byl asi dvakrát na tomhle webu a byl celkem unešenej. "A to vy jako fakt děláte? To co tam píšete?" Když sem kejvnul protočili se mu voči a jediný na co se zmoh' bylo: "Tak to je teda hustý". Divim se, že nevytáh' mobil a nechtěl si mě vyfotit, ale asi neměl dost megapixelů, aby mě zachytil ve vší mé barevnosti, která mi po mém dobrodružství fakt nechyběla. Takže tímto dávám vědět správci chodníku na Hollywood Boulevard, že mojí hvězdu chci vedle Jamese Deana, Elvise Presleyho nebo Boba Marleyho. A po Vás chlapci chci nějakej report z Mighty Sounds. Chci vědět jestli Goťák trhnul rekord ve stáří "roštěnky" a hRádek zase ve stupiditě roštěnky.

Vyhnan

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Honzik 21.07.2008 20:17:06

Prestiž tohoto blogu stoupá ke hvězdám stejnou rychlostí jako před dvaceti lety sláva bot Prestige. Můžu jen potvrdit, že to pokračuje i za hranice našeho malebného městečka, když mi v Brně už asi deset lidí říka "člene Chcacího gangu", podle notoricky známého videa z Youtube...

39561 21.07.2008 19:43:16

Milý ondro,

ty tvoje vtípky o tom kde sme byli uz prestavaj být vtípné. Celý víkend sem byl doma a spal sem. Provdou zůstává že sem měl nějaký živější sen s ve kterém pobroukávala nějaká muzíka neustále, a nyní sem se zbudil s mírnou nevolností avšak cestovatelský choutky mě prozatím nechavají chladného.