ze života běžných lidí
Publikováno: 01.Září 2008
v 20:21



Autor: hnp1

komentáře (2)
Valník 2008
Inu co k tomu dodat....asi to ze kdo chce vedet co se delo at si najde prizpevek z min roku. A nevalné střípky bych ukládal do komentářů...jelikož budou nevalné, malé a postupně napadající naši zas o něco tupější mysl.


                                                                                                                                              Sajmon

P.S. Tímto bych chtel poprosit vyhnana zda by mi prozradil jestli na valníku byl....protože řikal že pojede ale ja si ho prestě nepamatuju

                                                                                                                                          

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Řehys 08.09.2008 14:21:35

Ty SMSky nebyli až tak hrozný,vlastně v pohodě...Na člověka který byl rád že vůbec zná své jméno:) Hlavně že jsme se našli,to je důležitý. Nic zajímavýho se nestalo, jen to že jsem měl od Kottáka monokl a pár ostatních věcí co si nepamatuju:)

Vyhnan 02.09.2008 20:52:29

Na rozdíl vod loňska sem ale zjistil, že sem neměl přednášky z ekonomie zatahovat, protože jít ve dvě ráno do klubu a eště si tam dávat pivko, byla investice, jejíž užitková hodnota byla při mojí únavě a promilích nulová, spíš to bylo značně kontraproduktivní. Jinak Sajmone, sice sme spolu dlouze debatovali, ale sám taky nevim vo čem. Já bych zas rád poprosil, aby se přihlásil člověk, se kterym sem chcal Ungymu na auto. A jako přídavek sms konverzace s Bakšišem, aby lidi viděli, jak je těžký komunikovat s egyptskejma frajírkama. B: Kdy přijedeš? V: Za 40 minut. Hele napiš mi kde se sejdem, abych Vás nemusel hledat. Po 40 minutách bez odpovědi. V: Tak kurva co? B: Já nevim, je to na tobě woe... V: Hele sem u stánku s pivem. U toho dál vod pódia. B: Aha, pak mi napiš, kde se sejdem. V: No tady. Nebo mi řekni kde ste a chvíli se nehejbejte, než přídu. B: Hele přídu k tobě, jenom mi dej přesný místo. V: Stánek s pivem co je dál vod pódia. B: To nevim. V: Tak u velkýho bílýho jídejního stanu. Na sever vod Nilu blbečku. B: Neznám. Max. vim kde je vchod. V: No tak teda tam. B: Co tam? V: Tam se sejdem. B: Aha. A za čtvrt hodiny od tohohle okamžiku sme se konečně shledali.