05.Listopad 2007
...bylo to temer bolestne.

nic zas tolik zvlastniho, myslim, bylo patyho, promin, ale nebudem uz nebudem si lhat..jj listopad..;)

listi pada, slunce sviti, rano mrzne a vsechno porad pri starym..

az na to listi, to listi, co je vsude a ktery miluju, miluju ty barvy, to vsechno, co k tomu patri..


byla jednou jedna holcicka se zlatymi vlasy, prochazela se vecernim brnem, brnem, kde nebyla vecer rada, pod nohama ji sustilo listi a bylo ji smutno, tak smutno, ze nic vam neni blizsi v ten okamzik, jen to teskno..
svitily lampy, spousta lamp, spousta malinkym rozmazanych svetylek..a ji to drzelo, drzelo nad hladinou..
ta absurdni trocha svetla, to sustivy cosi pod nohama, kdyz ji vitr cuchal vlasy..to vsechno ji drzelo, protoze aspon vedela, ze jeste zije...ze zije a porad nekde neco sviti, ze porad nekde neco hreje, ze nekde v koutku i mimo nej je ruka, co ji chytne az bude padat..padat nekam, kam ji nechceme pustit.
do neznama, do neceho novyho z ceho se uz nejde vratit..a ona chce padat, chce citit, ze uz ji nic nedrzi, ze se staci jen zaklonit, predklonit a pak uz nic..a porad citi ten vitr..
ale co bude potom? uz nic, jedna duta rana a to je vsechno.
a proto porad jeste nespadla.
stoji za to se zaklanet, kdyz uz nikdy neuciti nase prsty?
sevreni dlane, teplo.
pomyslela na to teplo a usmala se..

jednou se usmala, bylo to temer bolestne.

ale melo to v sobe pravdu, melo to v sobe cit a melo to v sobe tu bolest spojenou se vsim krasnym, ten pocit, kdy vas chytnou neci prsty a jen tak lehce a nenucene se propletou.
za to to stalo.


a bojim se, ja se bojim, slysite to?
nebot jak rekla ma nesmrtelna elfi slecna, tak mam ted krasnej, peknej svet.
zkurvene peknej svet, tak peknej, ze cekam az to skonci..a ten strach o to, co nechcete ztratit je hroznej, kdyz vim, ze s tim potom uz nic neudelam.
necham si vuj svet a budu se ho drzet vsim, co ve me jeste zbylo.necham si svuj svet z kakaa, hnedych oci a drzeni za ruce, necham si svuj svet z piva a kopce cokolady, svuj svet, svet z petrova a tajnyho prespavani u tebe, svuj zkurvene peknej svet.

tecka.

Komentáře:

ka.ten.ka (06.11.2007 20:02:03)říká...

fakt te zeru, bejby ou jeee

slečna gravidní (06.11.2007 18:04:08)říká...

protože tě miluju, protože ti nikdy nepustím ruku, protože tvůj svět je jen tvůj a to že stojí na základech z kakaa je jenom dobře, protože není lepšího základu;) a vítr fouká, lístí padá a sníh taje. a tak to chodí, co je svět světem. a až ti bude nejhůř, hod si vlasy do čela, at to nikdo nevidí;)) a nečekej na to, až ti bude špatně, na to by se vážně čekat nemělo, protože když už ti je jednou kurva dobře, tak se na to všechno vyser a bud ráda, jasan, kapitáne černá hlavo!

Přidej komentář

<< Domů