19.Prosinec 2007 (malá pusa na líčko)
..jak hovno na bote;)

aneb o tom, jak sem zboznovana..
aneb o tom, jak se mi zbytek sveta ztraci..
a o tom, jak toho stiham min nez bych chtela..

a i kdyz kazdej rika, ze wohnouti zpivaj porad neco podobnyho, tak jsou chvile, kdy je proste potrebuju poslouchat..jako ted..

a ctu...ctu Irvinga, Kunderu a Kafku..hraju divadlo a podobne kulturne kraslim sve telo i dusi;)

aneb taky o tom, ze hvezdy prestaly padat a andele taky..


a jsem zboznovana a v mych jinak nezajimavych dnech jsou chvile, ktery za to stoji, jsou chvile, pri kterych se musim smat a jsou chvile, kdy se citim stastna, kdy mam jistotu, ze mam jistotu..aspon jednu..mozna dve...ale porad jich neni tolik, kolik by clovek chtel.

kdyz u mluvim o jistotach, tak..kde jsou ty stary..?..kde je vsechno macchu picchu..mozna je to jen pocit, ale moje laska k tequile z agave pomalu uvada..muj popel nechce byt rozprasen na macchu picchu, na hore inku..nechci se vdavat aspon tricetkrat a uz zapominam na to, ze umru mlada..aspon tak ve triceti, at v te rakvi aspon trochu vypadam..zapominam na moje sny byt zurnalistka..zapominam jaky to bylo, kdyz to vsechno bylo ziy a jaksi pro nas skutecny, urcity..kde je to vsechno..nase punkovy deti, nase imaginarni sny a vsechno, co patrilo do virtualni reality vseho toho, co sme si prali..
..amozna melu porad o tom samym, ale musim, rpotoze me to mrzi, trha na kusy a zbyva ze me uz nic, mozna tak noha..a co citi pak noha?..jezis, necham kecu o nohach, to uz je moc ujety..;)
jen sem timhle chtela rict, ze to boli..a i kdyz si rikame, ze se neztracime, tak to jde poznat, pres vsechny protesty, pres vsechno ujisteni..neztracime se plne, zbyvaj stiny, zbyva aspon to ujistovani a par pozdraveni v chodbach s desinfekci.

navic nemam cas, nestiham delat vsechny ty veci, ktery bych chtela..nestiham si udelat cas na vas a proto je to mozna i moje vina..nechci vam to vycitat..

jen to chci zase citit, ten prival neceho, co me drzelo..a ted uz je to jen proudik, potucek, kapka..

..

na tom vsem, co se deje,krasneho nic zhola neni.
zevsednelo vsechno nejen nedele.
letavice neletaji, hevzdy nepadaji
ani andele.
navzdory vsem svatym vydlabanym dynim, navzdory vsem svetlum,
bude tma.

Ze dna se lze zritit uz jen do bezedna.

..

a pomalu zapominam, zapominam na vsechny tak neuskutecnitelne rozrezany zapesti, na prasky na spani a na vsechno, co vas napadne..zapominam na to, co ste mi rekli pred peti minutama..a nechci, anebo taky JO.;)..
.jen se mi pripomina muj krevni obeh, zacina stavkovat, spat deset hodin denne mi nastaci a o mych migrenach vim vic nez casto.
ale snad taky zase projednou zapomene..

a budeme se mit lip..zahalime se do dymu vodnich dymek, cigaret, travy a opiovych tycinek..zahalime se a hodime ofinu do oci..zahalime se do tmy..a zahalime se do vas, do vasich kuzi, lehneme si na vase kosti a rozmackame je vlastni silu neceho, cemu basnik rika laska..

a zase bude lip