06.Prosinec 2007
je mi fajn..myslite, ze lzu? myslete si co chcete!

a rozesla sem se s michalem..jenom si ted nemuzu zvyknout, ze nemam koho chytit za ruku..ale je to asi dobre, pro me je to dobre...

aaaaaaa boze, jenom sem z toho strasne zmatena..ale to je vsechno..opravdu? opravdu!
musela sem to udelat, mrzelo me to..ted je mi to jedno, protoze jak chcete..a kdyz nekdo rekne, ze treba nekdy jindy, tak nikdy..to je prece jasny..a ja sem si toho vedoma..pujdu spat a uklidnim se...protoze nevim, co chcu..a nevim, jak nekdo muze menit neco tak rychle..

ale udelala sem to sama, jo pohoda..je mi lip, coz muzu rict s naprosto cistym svedomim, jen mu nerozumim, ted me to zmatlo..a tak..tak sem z toho zmatena no.

ale rozchody sou fajn, jen nerada lamu srdce a posloucham to chaby, jak se snazite presvedcit o tom, ze by to jeste melo cenu...protoze me to trha a boli me to za vas..a nemam rada, kdyz neco boli ty lidi okolo a natoz me;)

jsem sobec...a priznam si to, budu si sypat popel na hlavu a kat se..ale musim delat, co musim, obcas to bude lepsi..a dokonce i pro vas..i kdyz si to zrovna nemyslite..

jenom mam potrebu byt zase chvilku sama..sama bez vas, bez vasich pohledu, dotazu a dotyku, jindy po nich budu prahnout, ale to sem ted nebudu plect..abych na to nezacala myslet.

mam potrebu kourit a bavit se..byt free?

a ma elfi zena je zpatky..doma..a poslala mi par virtualnich cehosi, coz me hreje..a jedu do prace..prvne do hospody, kam si skocim mimo sluzbu na pivko a pak neco uklidit..
odreagovat se, vymenit par usmevu a zacit myslet na neco jinyho..i kdyz ted lepsi nemyslet..
a citim..citim, jak me zaplavuje..kdo, no dalsi vlna..vlna naproste apatie..uz je tady..ooo boze..ne

hrabe mi co?

to je zase z toho, jak ste mi zacli bejt vsichni opet jedno..zadnou paniku, petiminutova stav nouze, vypl mi mozek, ze chvili nahodim..

a i kdyz se mim michal bude zase vyhybat, coz sem necekala..to nejsou zadny vztahy po?..jako ,,po''?..asi ne..nebo spis jak u koho..

boze, zacinam placat, jedu do brna, loucim se s vami, mejte se hezky...

a hlavne zadnou paniku;)