02.Leden 2008 (ne. nenutím vás tohle číst.))
..za zpevu permoniku.a tak dal..

kdybych mela shrnout vsechno, co sem provedla, co se mi stalo, kolikrat sem nemohla usnout a kdy me trapili vsichni ti, co sou mi blizci at uz tim, ze byli smutnejsi nez ja nebo ze sem jim nemohla porozumet, pomoct, pochopit, tak..
..tak sem rada, ze rok 2007 skoncil..treba uz bude zase lip.

zadny motorky v zatackach, zadny slzy kym se otocis, zadny debilni telefony, zadny vyrizovani a vyhazovani ze skoly, zadny rozchody a zadny zbytecny hadky.

predsevzeti? zadny...nechci se zase zklamat

a stejne, stejne..mozna se to pise jinak, ale citim se uplne stejne, uplne stejne jakbychtonazvala..prezivam..takhle.

zitra pojedu za mou zenou a odhrnu vsechen prach, budeme mluvit a rekapitulovat, budeme si pomahat svou pritomnosti.
protoze kdo jinej by mi mohl utesit mou hrisnou dusi nez moje kucerava lucka, co voni cigaretama a na vsechno ma reseni..a pak si to vsechno zase poserem a vyresime..a neni vsem dnum konec, ok?

a nebudu shrnovat ani vanoce ani silvestra, jen mozna par veci stoji za zminku;)
..ale psat to neni ono, nema to cenu..

ale bylo mi hezky, moc hezky..

jiak se snazim rozumet vsemu, co se ted deje..co vas boli a trha a tak..a chapu vsechny nedokonceny lidi s lidma a otzanikem na konci, chapu vsechny prisliby, co se rusej, kdyz to nejmin cekate, chapu vsechny zruseny manzelstvi, chapu vsechno to, co nam lezelo u nohou a pak se to tise za nasimi zady ztratilo aniz bysme to stihli chytit a nepustit, mozna nasi vinou, jak uz to byva zvykem, ale veci by se obcas meli vracet..
..potom se oklepat a jit rychle pryc, nebo se dotykat, ja nevim, co myslis?
a sere me to stejne..jen sme kazda na jine strane, na jinym kontinentu a trpime necim jinym, jen sme od sebe a spolu..jen sme..a budem..budem ta uz sebesmutnejsi, sebedestruktivnejsi, sebehorsi a sebevetsi mrchy, tak budem..
protoze neni nad nas a nase stopy..a chci byt aspon jednou sobecka, ok?;)
stejne jako odjede pan se zelenohnedyma ocima, stejne jako uz me nebavi cekat az si druhej muz usmysli a probere se ze svym divnym stavu, kdy lituje sebe, vsechny okolo a pak se nazve hajzlem..nechci ho soudit, na to tady nejsem, jen ho nechapu, nechapu ho tak, ze nechapu i tomu, proc sem tam byla, proc sem tam chodila, proc se s nim bavim...protoze.protoze to bylo neco, co nebolelo, co me netrapi..ale nechapu to a chtela bych rozumet.
protoze to bylo divny..dobry a pak divny, protoze je divnej;)

a vsichni odjedou a kazdej konec je definitivni? hovno..staci chtit..
ale i ta vule tu obcas taky neni, tak si vyber..

kdo nechape, nevadi, stjen vetsina obsahu tohodle clanku byla pro mou zenu, kvuli ni sem si sem sedla a psala, protoze rekla a ja pisu..

a chtela bych klid, zakryt vsechno a zase chvilku nemyslet, zase chvilku neciti, zase chvilku byt takova apaticka..a preju tohle vsem , kteri to chcou taky;)
..tot muj novorocni projev.;)

a jeste neco..ja bruslila, na bruslich, vite co to je?takovy ty tenkdy ostry hrany vas maj udrzet na nohach a jeste to jezdi, dopredu..i dozadu..a tak vsude..no boze pani tyjo..zajimave;)

a uz melu..mejte se hezky a aspon o tri poloviny lip nez ja..


hlavne nemyslet a nevzpominat, hlavne prezivat..pod tlakem

Komentáře:

ta jedna kurdnatá (02.01.2008 21:04:56)říká...

a zahalíme se spolu do vůně růžové adidasky a vůně těžké viceroyky. já to chápu a jsem ráda, že jsi psala. tak vzůru do nového roku s hlavou zoufale skrčenou ;))

Přidej komentář

<< Domů