08.Září 2008 (malá pusa na líčko)
hlásím se.

protože mám potřebu.

s napůl spadnutými víčky a kolty proklatě nízko;)


navštěvuju semináře a dávám pozor v hodinách, zatím si moc nemaluju ani nekoukám z okna. zatím z toho nemám pocit na mašli.
zatím se to dá vydržet. ano, i když nemám trojúhelník s pravým úhlem na konstrukce, i když stále se tvářím, že umím francouzsky. i když přikyvuju a mluvím o  ,,ehm ehm..krátké filmové sekvence k diskuzi " ;)

učíš se se mnou a prozváníš mě, když dojedeš v pořádku domů. každý velký oddechnutí za uplynulým dnem. utíká nám čas pod rukama a je nám to fuk. čas utíká v leže.


.
.

jdu spát, musím se umýt a být fit. musím vstávat brzo.
musím spát dlouho, projet se všemi dopravními prostředky světa, být ve škole, jít na seminář, pak na divadlo, na pivo, k doktorce a domů.) myslet na tebe a sehnat peníze na autobus do bezpečí. autobus do teplých dlaní.co jsou pro mě vším a tím jediným, co mi dává tu sílu pořád něco dělat. smysl dění. drž mě a schovej mě do bezpečí, vím, že to umíš a vím, že to uděláš. znova a znova. miluju tě. protože jsi.

/a ještě jeden vzkaz elfí slečně..aneb, paní s podpatky, co nemůže kvůli nim utíkat před šalinou: hřbety ruky hoří málo a když už, tak určitě ne v pondělí odpoledne;))/


musím to všechno zvládnout.

mám vás ráda, dobrou.