« Domů | Za svitu měsíce.. » | Proč? » | Chci... » | Samotná » | černý anděl » | Prázdninové story..láska, sex, přátelství,odpouštění a jiné » | Další příběh neštastné lásky » | Pokud máte někoho rádi, řekněte mu to ještě dneska.. » | Moje maminka :D » | Poslední záchrana »

Prázdninové story..láska, sex, přátelství,odpouštění a jiné

,,Konečně prázdniny" říkám si v duchu a už se těším na náš výlet s Editou k moři. ,,Pořád se divím že nám to rodiče dovolily" prohodí Edit ,,Jo to já taky, asi už v nás viděj velké holky" smějeme se. ,,Hele, a co ten tvůj Petr?" zeptá se mě Edita ,,Mno, co by, poslední dobou se chová nějak zvláštně, nevím.. chodíme spolu rok, ale takhle se v živitě ještě nechoval, ani nechtěl jet s náma,..¨prej kvůli práci,podlě mě někoho má, nedávno měl cucfleka na krku a tvrdil mi, že se uhodil,blbec" ,,Tak asi má vážně hodně práce,nebo, nevim, nevidíš do toho.., stejně, já bych to nevydržela s nikym tak dlouho" směje se Edita, kdy ta holka vyroste pomyslím si, ale na druhou stranu si říkám, co když jen já sem to dítě, když věřím v lásku? Edita si jen užívá s klukama, její nejdelší vztah,pokud se to dá nazvat vztahem, trval 3 týdny, a to ejště ten poslední týden nadávala s jakým debilem to chodí.. je svá.. ,,Hele Alice" prohodí Edit ,,Jaký to je když seš zamilovaná? Já o tom mám asi jiný mínění"  ,,Seš blbá, viď" obě se smějeme, protože víme že ani jedna to tak nemyslíme, jen si ze sebe utahujeme.. naše dovolená se blíží....

V autobuse se skvěle bavíme, teda hlavně Edita, žhavě flirtuje s klukama sedícíma přes uličku. Za chvilku kluci věnujou pozornost jenom jí, ,,Jak to sakra dělá?" pomyslím si ,,Tohle já bych v životě nezvládla" Jak tak sedí a kecaj tak zjištujem že jedou na stejné místo jako my, dokonce do stejného hotelu, jsou 4 jeden se jmenuje Patrik, má dlouhé tmavé vlasy a temné hnědé uhrančivé oči, celkově je jeho postava poměrně vysoká. Druhý se jmenuje Filip, blonďáček se světle modrýma očima, má krásnej úsměv a ještě hezčí zuby, je spíš takový drobounký. Třetí se jmenuje Pavel, ten má černé havraní vlasy a blankytně modré oči, vypadá opravdu zajímavě. A čtvrtý, jmenuje se David, ten mě okouzlil nejvíc, má hnědé delší vlasy a bradku, do toho má krásné zelené oči a na krku korálky, celou cestu po mě očkem pokukuje,zatímco ostatní jsou vypláclí z Edity, jakby taky nebyli, má krásné černé a elsklé dlouhé vlasy a plné rty, do toho modré oči a taky velký prsa, kterej kluk by jí nechtěl, pomyslím si a podívám se na sebe.. mám podlouhlé hnědé vlasy které ani envypadaj ěnjak zdravě a leskle jako Editiny, moje oči nemaj určitou barvu,jsou podivně modro šedivé, občas házej odstíny do zelena a navíc, moje prsa velikosti B nejsou taky nic moc..

Než vystoupíme všichni z autobusu, kluci se s námi ještě domluví že se večer uvidíme v místním baru na diskotéce, Edita s usměvem souhlasí a vyrážíme si to směr náš pokoj.

Vejdeme dovnitř kde jsou dvě postele, dva stolečky, dvě lampičky, jedna velká skříň, zrcadlo a ve vedlejší místnosti je koupelna a záchod, mezi těmito pokoji je ještě menší ulička kde je ještě jedna skříňka, a z pokoje vedou dveře na balkon odkud je krásný výhled ven na moře....prostě typický hotelový dvojlůžkový pokoj u moře .. Edita ještě nepřetala mluvit o klucíh jak nejsou úžasní a rozhodne se ještě odpoledne zavolat Patrikovi, na kterého si stejně jako na ostatní bokem vzala číslo a jsou spolu ven. ,,Fajn aspoň bude na chvilku klid od jejího věčnýho štěbetání" pomyslím si a začnu si číst knížku, samossebou romantickou zamilovanou knížku o dívce a chlapci jak se náhodně potkají a zamilují se do sebe a mezi nima je spousty překážek... miluju takové knížky, částma s nima utíkám mimo realitu..po dvou hodinkách přilítne nadšená Edita  s tím že se s Patrikem stačila vyspat.. už se ani nedivím, je taková, a nebudu jí to brát..

Večer se připravujem na diskotéku, Edita si vezme vyzívavé tričko s výstřihem takovým že jí koukaj pomalu až bradavky a k tomu opravdu minisukni že jí lezou půlky, k tomu rudou rtěnku, vyzívavý parfém a může vyrážet. Já mám na sobě žluté lehké šaty,které sice nemaj velký výstřih,ale jsou pohodlné, stříknu na sebe jen trošku fialkové vůně a můžu jí též.

Dorazíme na diskotéku a Edita se hned ztratí v davu a flirtuje s každým, samossebou,Patrika už si moc nevšímá. Jdu si sednout k baru a dávám si kokteil, v tom na mě někdo promluví ,,Ahoj Alice" otočím se a uvidím Davida, nahodím usměv a šteknu něco jako ,,Ahoj" ,,Moc ti to sluší" řekne David a já v tu chvíli musím být rudá jako rajče.. ,,Jakto že se nebavíš támhle s ostatníma a s Editou?" divím se.. ,,Nelíbí se mi, je to podle mě namyšlená kráva, a vypadá opravdu hrozně, jak kdbyy taky chtěla přefiknout celý fotbalový mužstvo.." docela se divím že on má stejný názor jako já ,,Jo taková je, je to sice fajn holka,ale má svý mocuhy... a s tim fotbalovým družstvem si enbyl daleko od pravdy, dneska začala už s Patrikem" smějeme se.. Je to opravdu moc milí kluk a divím se že se zajímá zrovna o mě ..skvěle si rozumíme a na oba začíná působit alkoholické kouzlo kokteilů. ,,Nechceš se jít projít?" zeptá se David ,,Něco bych ti ukázal" ,,Jo jasný, myslíš třeba šikmou věž v pizze, nebo jak tomu vy kluci říkáte" ironicky a trochu anštvaně prohodima pomyslím si že sem se asi mýlila, všem jde jen o to jedno ,,Ne tak sem to nemyslel, znám tady jen jedno opravdu krásný místo a teď by tam bylo hezky, nechci tě tam ošukat jak by to udělal každý druhý kluk" teď se cejtim trapně , jak sem si něco takového mohla myslet ,,Promiň, jen prostě nevěřím moc lidem a klukům obzvlášť" ,,Ne promiň ty, měl sem to říct nějak jinak" usměje se na mě .. je krásný,opravdu krásný..

Seberem se a David mě dovede na jeden útes kde krásně šumí moře a jak se vlny opírají o skálu, nádherně to zní. Sednem si na nadalekou lavičku, je mi s ním skvěle, nidky přd tím, sem si s nikým takhle nerozuměla.,,Nádherně voníš" zašeptá David ,,Jak čerstvé kytičky" ,, Děkuji" začervenám se.. nevím co mám říkat, jen se usmívám..,,Podívej nahoru na nebe, krásně svítěj hvězdy" podívám se a opravdu, je tu nádherně, žádný obláčky, jen nádherná tmavá noc plná hvězdiček.. Chvilku jen tak sedíme  a mlčíme, je jen zvláštní že se o nic nepokouší, každej jinej kluk by se mě aspoň pokusil políbit.. a najednou jako kdbyby mi četl myšlenky ,,Je ti divné, že se o nic nepokouším?" ,,Trochu" odpovím ,,Nechi se o nic pokoušet, jsi tak úžasná dívka a nechtěl bych nic zkazit, nemysli si taky o mě že sem teplouš nebo že mě nepřitahuješ, jen prostě nechchi nic pokazit, je mi s tebou dobře a chtěl bych s tebou být pořád" usměju se.. ,,Budem se tam muset vrátit, Edita by měla strach tak abych jí aspoň oznámila že jsem v pořádku"..nic nenamítá a vyrazíme, je to opravdu zvláštní kluk..

Ještě se domluvíme že se za hodinku sejdeme u támhletoho sloupu a každej si jde na chvilí svou cestou, najdu Editu a všechno jí řikám, ona mě asi vážně nechápe, mezitim se totiž stačila vyspat s Filipem,.. ,,Tak se s ním taky vyspi" radí mi Edita,..,,Vždyť já mám Petra, nechci ho podvádět" v tu chvíli co to dořeknu mi přijde smska od Petra: AHOJ ALICE,NEDOKAZAL BYCH TI TO RICT DO OCI,SEM SRAB,ALE NEMUZU S TEBOU DAL BYT,PROMIN MI TO,MILUJU JINOU   ....najednou cejtim takovou nenávist vůči tomu šmejdovi, ani mi to nemůže říct do očí, to ani nemůže zavolat?. jen napíše pitomou smsku, nenávidím ho! Edita mě uklidňuje.. ,,Uvidíš to bude v pohode a navíc Teď máš aspoň možnost s Davidem.." a začne se škodolibě a roštácky usmívat ,,Ty seš hrozná" začnu se smát ,,Pojď jdem si dát nákej kokteil,nenecháme si přece naše prázdniny zkazit nějakým zakomplexovaným idiotem" ,,Dobře to beru" Editu mám díky tomuhle ráda, dokáže mě vytáhnout ze smutku.

Dojdem k baru a objednáme si další kokteil, najednou na mě někdo ze zádu šáhne, leknu se a cuknu s sebou.. Je to David ,,Promiň nechtěl jsem tě vyděsit" prohlásí.. ,,Nene v pořádku,já jsem jenom lekavej člověk" Edita se mezitím stačila vypařit do davu aby nepřekážela.. ,,Půjdem se ještě projít?" navrhnu sama od sebe a David souhlasí..

Jdem po krásné pláži, v ruce si už držíme boty a krásný písek nám příjemně hladí nohy,připadám si jako ve snu.. Jdu s krásným klukem po pláži za svitu měsíce.. Na chvilku se zastavíme a David se otočí ke mě ,,Co je?" zeptám se nechápavě ,,Můžu se tě na něco zeptat?" odpovím mu že jistě ,,Nevadilo by ti,kdybych tě teď políbil?" usměju se a povídám ,,Bude mi vadit,pokud to neuděláš" a naše rty splynou, je to nádherný pocit a mě tisíce motýlků lítá v břiše .. ,,Líbáš krásně" zašeptá mi David do ucha, jsem v sedmém nebi, nemám slov , najednou bych ho hrozně chtěla, nevím kde se to ve mě bere,ale šeptám mu do ucha ,,Chtěla bych tě,.. teď" čekám teď že se spíš ode mě odtrhne a on mi jen zašeptá ,,Já tebe taky" a začnem se líbat, nejdřív něžně a romanticky pak divoce a vášnivě, najednou se oba ocitáme jen ve spodním prádle jak ležíme na pláži vnímám každý jeho dotek,každý jeho polibek, hrozěn po něm toužím, ..opatrně mi sundá podprsenku a hladí moje prsa,pomalu mě slíbává uplně celou a zastavuje se tam dole, vzdychám rozkoší,hrozně ho chci, vnikne pomalu do mě a já umírám rozkoší, je úžasnej, milujem se spolu asi hodinu a se vznáším. Poté jen ležíme vedle sebe a mazlíme se, David mi do ucha šeptá ,,Miluju tě" a já se jen nechám unášet těmi krásnými slovy, jsem jako ve snu..

Jsou 4 hodiny ráno a my se sbírámě a společně jdem k hotelu, slíbíme si že se ráno uvidíme u snídaně a každý zelézá do svýho pokoje.Já tam ovšem uvidím sedící Editu na posteli, divím se že nespí a ona je hrozně zvědavá kde sem byla a co sem dělala ,,Doufám, že si s ním nespala" prohlásí a já se jí docela divím že to řiká zríovna ona ,,Spala, a bylo to krásný,proč?".. ,,Slyšela sem od kluků, že prý je to pěknej děvkař, že akorát oblbuje holky aby se s nima vyspal" ,,To je blbost!" čílím se,a nevěřím tomu, nebo spíše nechci tomu věřit ,,Říkal, že mě miluje!" začínám bejt trochu nesvá, to není možný..,,Zeptám se ho na to ráno u snídaně" ,,To je pozdě holčičko, to už tu nebudou,odjížděj už za hodinu" ,,Cože?!?" vyděšeně se podívám ,,Vždyť mi říkal, že se sejdem u snídaně, ten hajzl" Edita mě utěšuje.. ,,Nebreč malá, kluci sou svině, proto se chovám,tak jak se chovám, jsou dobrý jen na to jedno, časem si na to zvykneš..taky sem věřila v lásku..." ,,Ale mě se David zdál jinej, než všichni ostatní, ne, já tomu nechci věřit" pláču.. ,,V životě ho nechci vidět!" ..,,Pojď se vyspat" říká mi Edita ,,Musíš si odpočinout" a přikrývá mě dekou ,,Děkuju, jsi opravdu kamarádka" řeknu Editě a usínám..

Probouzím se asi v 10 hodin a Edita nikde, snídani jsem dávno prošvihla a je mi to vcelku jedno, dneska se mi vubec nic nehcce dělat, tak jdu jen pod sprchu a jdu se pak projít an chvilku po pláži.. vzpomínám na včerejškej, bylo mi tak krásně, a teď se cejtim hrozně.. najednou v dálce uvidim Filipa, sakra co ten tady dělá?.. dojdu za ním.. ,,Ahoj,jakto že si ještě tady, dyť jste přeci měli odjídět už někdy brzo ráno?" ,,Co, my a odjíždět? blázníš? sme tu po celej termín jako vy, a vůbec, seš taky pěkná svině jako ta tvoje kamarádka.. vyspat se jen s Davidem a pak prohlásit, že to byl omyl, že si ho chtěl taky jen na sex" ,,Co?!?" teď opravdu nechápu ,,Jo bránit svýho kamaráda, to on mě chtěl jen na to jedno, Edita mi všechno řekla, že je to prej parchant, že chce kadžou jen na sex!" taky se bránim,přece si nenechám srát na hlavu ,,Byla si jeho první holka, teď kuli tobě nevylejzá z pokoje,tak si nevymejšlej" ,,Co?, ale vždyť Edita mi řikala že mluvila s vámi a že ste jí řikali že David je pěknej parchant" ,,Edita je pěkná kráva, my sme jí to jen vytmavili,jelikož jsme zjistiliže se vyspala se mnou i s Patrikem a chtěla i Davida, asi v 5 hodin ráno tam přišla Davidovi říct že ho nehcceš, že si s nim jen hrála a pokusila se ho svést" ,,Ta mrcha" vlítnou mi slzy do očí ,,já Davida opravdu miluju" ,,Tak pojď" řekne Filip ,,Jdem za nim mu to vysvětlit"

Dojdem do jejich pokoje a koho tam nevidím, polonahou Editu jak se pokouší svádět neštastnýho Davida ,,Ty podrazácká mrcho!" zařvu na Editu ,,Já ti tak věřila a ty uděláš tohle? Svině největší!" ,,Ale Alice, nech si to vysvětlit.. , za to může David , chtěl mě už od první chvíle" David jenom vykulí oči a nechápe co se tady děje.. Já se slzama v očích odcházim z pokoje a sedám si anc hodbu, nemůžu se jí dívat do očí,asi po 10 minutách za mnou přichází Davit ,,Miluju tě a nidky nikoho nebudud milovat víc než tebe, myslel jsem že si mě jen využila, a byl sem enštastnej z toho že si nepřišla ráno na snídani" ,,Edita mi říkala.." ,,Pšš.." řekne David ,,Já vím, Filip mi to teď všechno řekl" začnem se líbat a znovu se ve mě probouzí ten pocit štestí, není to jen sen, je to realita.. jsem štastná..

Po uplnynulém půl roce odnaší dovolené jsme pořád s Davidem, a pořád jsme čerstvě zamilovaní. Je to kluk mých snů, i mý rodiče si ho oblíbili.. a dokonce se bavím i s Editou,omluvila se mi za všechno, tenkrát jí asi Filip promluvil hodně do duše.. choděj teď spolu a vydrželo jim to taky dlouho, což se docela divím.. Nebduud na Editu naštvaná, i přes to co udělala,byla taková a já věřím v to,že lidi se mění, a dokážou se změnit k lepšímu, proto odpouštím, ymslím si že je to lidské... a co vy ostatní, umíte odpouštět?