Publikováno: 16.Únor 2008
v 19:53



Autor: monica.angel

komentáře (0)
16.2. Naivní představy před odletem do Irska!!
Dneska jsem si uvedomila co pro me znamenas, premyslela jsem nad tim hodne dlouho, promitala si minulost, vsechno.. a vim ze me v zivote nepotka nic lepsiho, vzpominam na nas od sameho zacatku naseho vztahu, co se odehralo. Tolik noci jsem probrecela, tolik slz jsem pro tebe uronila, tak moc jsem o tebe bojovala, az jsem te ztratila.

Proto verim, ze budeme spolu stastni az prijedu zpatky. Uz ti nikam neodjedu, jedine s tebou! A rodice a skolu neres, uz to mam vyreseny.. Jsem dospela, tak taky tak musim myslet, a chovat se podle toho. Vim ze s tebou budu stastna protoze jsem byla celou tu dobu. Netroufam si rict, ze mam vsechno „naplanovany“ ale troufam si rict, ze to bude krasny.

Miluju te, postradam te, ochranim te, podrzim te, a nikdy te neopustim, to sam moc dobre vis. Nechci aby to vypadalo jako naivni predstava, tohle je pouho pouha pravda o mych myslenkach a pocitech. Brzo odjedu a vim, ze ti nemuzu zakazat sex, je to nemozny, ale ja udelam vsechno proto aby ti me nikdo nezkazil, jsem jen tvoje, a navzdy budu.

Srdicko me boli a place, chybis mi a chci byt s tebou, ale ted po tobe nemuzu nic chtit. Snad jen to, abys na me myslel a nezapomel, ty vis sam nejlip co ke me cisis, a co ja k tobe, vis co jsem pro tebe schopna udelat nebo si vytrpet, a delam to protoze je to muj osud. Muj osud je byt s tebou.. Tak me prosim nezlob az odjedu.. Miluju te!

Komentáře

« Domů | Přidej komentář