06.Prosinec 2008

Půvab ženy..sexuální

Vy ženy nám mužům často vyčítáte, že pořád myslíme jen na sex tak si vás trochu rozebereme:

Žena prostá otázka složitá odpověď. Žena je ten nejsložitější tvor na světě a možná právě proto je taky ten neobletovanější ale proč vlastně? Jasně povaha a tak je základ ale popravdě to nás na první pohled asi moc nezaujme na to je potřeba čas tak si pojďme teda rozebrat vzhled. Žena nás může přitahovat mnohým třeba už jen vůní všimněte si, že ženy vždy krásně voní (bavíme se o normálních ženách ne o Kralicích a podobně) jo můžeme si to vysvětlit tím, že jsou čistotné a jistě z velké částí máme pravdu, ale na druhou stranu muž se může opečovávat vším možným, jak chce ale té krásné vůně pokožky, vlasů a všeho co na ženě tak malebně voní nikdy nedosáhne. Dále tu máme obličej a vlasy obojí se dost liší ženu od ženy a popisovat zde konkrétní ženu se mi nechce tak popojdeme dále. Když se zaměříme na krk tak přímo svádí k laskání jako by si o to přímo říkal tak krásná část těla tak smyslná a když si ho spojíme s nádhernými rameny to už ani nelze popsat. Dále tu máme ňadra dva nádherné vrcholky rozkoše zakončené třešničkou zvanou bradavka to je skvost sám o sobě. Tak hebké a krásné až má člověk chuť se k nim přitulit a jen tak poslouchat dech ženy, při kterém se tyto dva vrcholky tak krásně zvedají a zase klesají jen málo, co tenhle pocit překoná. Jen o kousek níž se rozprostírá bříško s jemnou kůží a nepatrnými chloupky. Zdáte to když je žena proti světlu a prosvítají jí ty malinké sotva viditelné světlé chloupky je to krása a uprostřed téhle nádhery je pupík, který vás neomylně dovede do cíle. Podívejte se ženě do rozkroku, jestli tohle není umělecké dílo tak už nic. Překrásný venušin pahorek jako by věděl, co ukrývá. Ptáte se, jak by mohl ukrývat jednoduše podívejte se dolů, když máte hlavu na prsou. Ano ukrývá tu nádheru lůno, které se stává v posteli mužovým středobodem vesmíru. To co nás tak láká, to co tak milujeme. Když položíme ruku do rozkroku okamžitě cítíme tu nádhernou vlhkost a když pak skloníme dolů i hlavu to je pak hotová nirvána. Lůno ženy má tolik podob, tolik líbezných vůní a tolik překrásných chutí. Jen stěží se od něj odpoutáme, ale pro tentokrát musíme, abychom se dostali k nohám. K těm nádherným stehnům rozkošným lítkům a jemným kotníkům prostě smyslnost, půvab a touha. Když pak se žena obrátí a ukáže se před námi jemná šíje a záda, které uprostřed protíná páteř. A když pojedete prstem po páteři níž a je li žena prohnutá tak jak to ony umí tak na konci vás čeká lehce baculatý ale o to krásnější zadeček.

Tak co dámy už chápete proč nás tolik přitahujete. Vlastníte proti nám tolik zbraní, kterým nelze odolat. Prostě žena je krásná z jakéhokoliv úhlu prostě ze všech stran ze všech pohledů je to pohled který mužům zatajuje dech.

komentáře (11):

lady_nikishek říká...

to je upě moooc krasne marečkuu:-* fkt ty jk pišeštk to musi každý číst:-/ fkt upe mooc krasne SLOVA NESTAČÍ

21.12.2008 19:04:30

Pajuska :-* říká...

Moc hezke Marecku !!

09.12.2008 21:20:03

FergaSinka říká...

Nádherně napsáno.Tvuj pohled na ženy....waaww!Při čtení a tvém popisování,to má člověk před očima.Krásné Marečku :-)

08.12.2008 10:57:24

Žanetka říká...

Sluníčko tak to je moc a moc krásně napsabé jsi užasný a myslím,že tu knihu by jsi měl vážně napsat Zase jsem si super početla jako vždy nemá to chybu a ty taky ne:o)))

07.12.2008 23:55:14

_..._CRAZY_..._ říká...

ha jeste mit ty krivky a tak zejo...:D kazda nema to stesti :D

07.12.2008 23:24:57

trava říká...

díky všem jsem rád že se vám to líbí a abych odpověděl na otázku ano píšu knihu a díky vašim komentářům jsem si ještě jistější že se bude líbit

07.12.2008 22:12:07

stefani118 říká...

páááni..ty si hotovej spisovatel fakt že jo...

07.12.2008 20:39:56

sviv říká...

Krásně jsi to napsal a popravdě pohled na krásné ženské tělo dostává aji mě a to jsem heterák:).Ale stejně to funguje aji u mužů,ale ti se s tím tělem musí trochu víc snažit,aby vynikly jen ty křivky které mají a a nebylo jich víc,popřípadě tělo ala dítě asi taky není moc rajcovní:)

07.12.2008 20:05:03

Pajkulenka říká...

pááni, ty bys měl začít psát nějaké knížky, teda jestli je už nepíšeš...:) Teda je to hoodně poutavě psáno, faktis sem si to musela přečíst od začátku až do konce, slova nestačej..:)

07.12.2008 19:07:11

trava77 říká...

jo ještě lidi všiml jsem si toho pozdě ale pár slov je tam nesmyslných cca 2 teda o více nevím za to můžou automatické opravy v MS office 2007 tak to omluvte pls dík

06.12.2008 22:51:39

Meggi20 říká...

Pěkně řečeno :-) ještě kdyby to tak někdy i fungovalo :-) ale asi máš pravdu :-)

06.12.2008 16:24:41

Přidej komentář

<< Domů