09.Září 2009,21:36
Měl jsem tu možnost shlédnout dokument BBC odvysílaný na Čt1 a musím podotknout, že mě v žádném případě nepřekvapil....Když jsem se před shlédnutím podíval do televizního programu, dost mě udivila hodina vysílání...Kdyby totiž veřejnoprávní médium hodlalo zveřejnit něco ze skutečností známých zasvěceným kruhům více vědoucích občanů, tento akt by se v žádném případě neodehrál v hlavních vysílacích hodinách....Tedy to, co následovalo po zapnutí televize nemohlo být ničím jiným, než cílenou dezinformací. Tak praví logika člověka, který je schopen číst mezi řádky.
Co se týče technických věcí ohledně dokumentu, je na první pohled zarážející, že se v žádném televizním programu jaksi nevyskytuje datum vzniku. Je třeba si uvědomit, že u takovýchto dokumentů je datum vzniku nanejvýš důležité. Proč? Kupříkladu jednoduše proto, protože již pouhé tři roky starý dokument, v průběhu neustálých nezávislých vyšetřování, ztrácí jakoukoli hodnotu. Dalším konstitutivním faktorem v takto závažných věcech bývá společnost, která dokument natočila. Bohužel je nutno si na rovinu přiznat, že BBC jednoduše v tomto směru vyšetřování nezávislá není a být nemůže. Je totiž naprosto kontrolovaným médiem. Co se týče obsahu dokumentu, zabývá se BBC výhradně podivným pádem budovy WTC 7 a přiznejme si rovnou, že přes skutečnou nejasnost a podivnost pádu "sedmičky", jsou to především "dvojčátka", jejichž pád je nejpodstatnější. Předně se o nich zde mluví naprosto okrajově, jakoby snad pád skeletového mrakodrapu téměř volným pádem po nárazu letadla byl samozřejmým. Bohužel po nárazu letadla by žádná takováto budova téměř volným pádem nespadla. S naprostou jistotou by totiž nespadla vůbec. Nehledě na to, že informace o množství paliva v nádržích byla už naprosto lživá. Protože paliva v nádržích, to se ví bezpečně, bylo tak sotva třetina řečené hodnoty. Při vší úctě k teplotě hoření paliva je třeba si říci, že by ocel ani nezměkla, natož že by se roztavila. Cca 600-800 stupňů na roztavení ocele skutečně nestačí, ať už se budete snažit jakkoli. Obsah látky zvané "Termit" ("Termát")je nepopiratelný, stejně tak jako jeho výhradní užívání k demolicím armádou, a tedy se samozřejmě civilní odborník na demolice zákonitě nemohl při civilních demolicích s touto látkou setkat...
  Nanejvýš absurdní představa je pak zmínka o potřebě nespočetného množství kabelů k roznětkám. Opravdu si myslíte, že by se při nových technických možnostech odpalování, ještě ke všemu "Termitem", někdo vůbec zabýval zastaralými roznětkami s kabely?
   Jezera roztaveného kovu v suterénech "dvojčátek" je možno vysvětlit pouze na základě "Termitu", jehož obsah se shodou okolností nacházel v prachu po celém "ostrově". To se bohužel řezáním ocele při odklízení sutin vysvětlit nedá...A co nějaká zmínka o fantaskním nárazu Boeingu do Pentagonu?....Žádná!   Že by snad slabé místo obhajoby?
Jednoduché schéma: vybrat si absolutní nevědomce z té nejnaivnější konspirační grupy a potom je rozcupovat díky jejich naivitě, nevědomosti a hlouposti,....toť schéma tohoto dokumentu!
   Nakonec bych chtěl konstatovat, že není ani tak v tuto chvíli podstatné, kdo že za vším stojí, jako spíš fakt, že téměř veškerá média mlží a snaží se dezinformovat. To vykazuje jakýsi směr, aniž bychom museli na někoho ukazovat prstem...To nejsou hlupácké a pejorativně znějící " konspirační teorie", to jsou jen hrubozrnná fakta!!!!!
 
vložil: valda_njml
Permalink ¤


0 Komentáře: