09.Květen 2010,20:44
Každej mladej člověk se sakramentsky snaží, aby až vystuduje- pokud to však neni budižkhovnu, který nedokázalo vydržet ani tři ubohý roky sedět v lavici-  nemusel příliš hrábnout...Je to docela pochopitelný. Dělnický profese nejsou žádnej šlágr - nejsou dostatečně finančně ohodnocený, aby se na jejich realizaci dnešní mladej "zlatokop" podílel. Ranní vstávání není nic moc, proč by se teda měl zvedat z postele, ještě když se mu  někdo na konci měsíce snaží implantovat představu, že by měl být vlastně rád za blbých dvanáct, třináct tisíc?
  Člověk by řekl, že technologickej pokrok bude postupně odbourávat dřinu a namísto ní nastoupí pohodlná obsluha stroje při úsměvu ve tváři za nádherných dvacet, třicet klacků...Jenže ten pokrok se nám v tomhle směru nějak pozastavil. Ty mašinky tak nějak pořád žerou naftu, benzín, elektřinu nebo jinej sajrajt, jenž nějakým způsobem zasírá tuhle už tak dost zasranou planetu. Kdybych byl fanatickej ekolog, řekl bych, aby se lidi zase raději chopili krumpáče a jinejch radostí, který jsou dnes už jenom vesměs pro zdegenerovaný budižkhovna, který se jima musí živit a kterým se samozřejmě nechce, protože jsou vedle svý vygumovanosti ke všemu ještě líný. Já ale ekolog nejsem, a tak si dál klidně noste do práce lopaty jen pro to, abyste  se měli o co opírat...
Teď mě  napadá, že vlastně studium prej ničí kreativitu...No, něco na tom asi bude. Když pro změnu sleduju ty magory, co vychází ze škol a maji pocit, že spasí svět, zatímco ten si  nepěkně pomalu sjíždí po tý svý nakloněný rovině někam do řiti...V mnoha případech právě kvůli těmhle degenům...Hned mě zase napadá, co takhle to tu odpískat.  Zrovna tyhle jsou tak hrdý na svý vzdělání. Vzdělání, který maji v mnoha případech koupený, vzdělání , jež je z pouček bez vlastní invence... Přeju vám všem hezký tlení, vězte, že chytrej člověk si vystačí jen s vlastním pérem v ruce. Ne, nemám žádnej lék na všechny tyhle krásy řitních dírek tady. Umím jen kritizovat. Jsem stejný hovno jako všichni.Tak se alespoň dobře bavte.
 
vložil: valda_njml
Permalink ¤


0 Komentáře: