30.Listopad 2008

NOKIA PC SUITE CLEANER

Asi každý majitel mobilního telefonu NOKIA Nkové řady se již setkal v originální krabici s CD diskem s nápisem PC SUITE. K čemu tento výborný program slouží a co s ním všechno jde dělat si povíme v následujícím článku, který jsem pro Vás připravil.

PC SUITE - Představujeme nadupaného managera Vašeho telefonu

Program PC SUITE je produkt společnosti NOKIA. A má usnadnit uživatelům práci s jejich mobilním telefonem. Pokud si koupíte originální telefon, měli byste mít v krabici jak datový kabel tak CD s program NOKIA PC SUITE. Instalace je velmi jednoduchá a zabere asi 14 minut na rychlejším počítači. Instalaci programu zde popisovat nebudu, neboť je na originálním CD v češtině a nevidím v tom tudíž žádný problém. Co by nás ale mohlo zajímat je update aplikace se kterým mohou mít uživatelé do jisté míry problém.

JAKOU VERZI PC SUITE ?

Program PC SUITE si dokáže hlídat aktualizaci svého software, takže se vůbec nemusíte bát, že by byl nějaký problém v tom, že by Vás na to sám PC SUITE neupozornil. Otázka však nastává při samotném updatu aplikace.

CO UDĚLAT ?

Protože to není problém jedince a v diskuzních fórech toho najdete po internetu na desítky tisíc dotazů, rozhla se zřejmě společnost NOKIA pro radikální řešení a vydala vynikající prográmek, který Vám ušetří spousty starostí v případě, že se Vám ne tak docela podaří updatovat NOKIA PC SUITE na novější verzi.

Prvním a jedinným krokem, který musíte udělat je stáhnout si aplikaci NOKIA PC SUITE CLEANER, který smaže všechno s předchozí aplikace PC SUITE. Pochopitelně tuto aplikace v době odinstalování musíte mít vypnutou! A po jejím vymazání je ještě lepší a NOKIA to doporučuje restartovat PC. Pak už jen stáhnete přímo pro Váš typ mobilního telefonu na stránkách www.nokia.com novou verzi PC SUITE a nainstalujete a všechno by mělo úspěšně chodit.

DOWNLOAD / STÁHNOUT : NOKIA PC SUITE CLEANER 7.0.1

Komentáře (0):

Přidej komentář

<< Domů