19.Říjen 2008

Romové vs. Radikálové

Asi každý už víte o kauze Janov, která proběhla médii i televizí. Situace se ale po tomto incidentu vůbec neuklidnila a tak přijde na řadu zřejmě odveta nazvaná na stránkách Národního odporu jako ,, Zastavení cikánského teroru v Litvínově. ” V Sobotu 18.října ve 13.30 hod. proběhne v Litvínově protestní schromáždění příznivců Národního odporu alespoň tak to stojí na jejich webu. V Janově vládne rozhořčená atmosféra a emoce se stále stupňují. Podle informačního serveru nezávislých se dokonce na dvou zdech domů v Litvínově měla objevit hanlivá slova : ,, Smrt cikánům ” podepsaná jménem litvínovského místostarosty pana Martina Kliky (Čssd).
Národní odpor : akce proti teroru

Národní odpor vyzívá své přívržence k účasti na podle jejich slov nejmasovější akci v poslední době. Ze zdrojů na internetu lze snadno vyčíst, že se do Litvínova chystá většina sympatizantů tohoto hnutí a svůj protestní pochod chtějí vést z Litvínovského středu města až na sídliště Janov.
Rómský boss Vilda Matej

Na druhé straně však bude stát mocný rómský boss Vilda Matej, který má mít údajně napojení také na Ministerstvo Vnitra ČR jak uvedl zmíněný server Národního odporu. Vilda Matej dokonce před televizními kamerami ostře kritizuje hanlivými urážkami samotného policejního majora se kterým má prý úzké kontakty. O tom jak celý konflikt bude probíhat a jak dopadne setkání dvou protikladů na sídlišti v Janově Vás budeme informovat a ještě přidáváme upozornění na závěr.
Upozornění

Veškeré materiály pocházejí z volně dostupných zdrojů na internetu a autor a vlastník této domény za jejich obsah neodpovídá. Pouze se snažíme informovat veřejnost o skutečnostech zjištěných v tomto případu. Všechny informace jsou původní a nezkreslené. Za obrazový materiál v tomto článku rovněž neneseme žádnou odpovědnost! Zdroj fotografí : čtk.

Komentáře (0):

Přidej komentář

<< Domů