21.Březen 2008
...Když jsem po tom osudovém Silvestru přestala chodit chat, moje sestra mne přemluvila, abych zkusila fóra...Byl to pro mne fakt šok !!! Protože to bylo úplně o něčem jiném...Žádná okamžitá odezva, žádné ahoj, jak se máš...
...Už tohle mne vedlo k tomu, že jsem založila svoje první fórum Jde ruku v ruce bohatství a štěstí ??? Je pravda, že mi ho po čase zrušili, ale já se nevzdala, založila jsem ho znovu  a je tam doposud....Tady se odrazila moje éra profláknuté zakladatelky fór a sběratelky správcovských korunek :-) ( pozn. těch jich mám něco na 40 ).
...Tady jsem potkala spoustu lidí...moc fajn a příjemných...Samozřejmě i nepříjemných...Ted se mi vybavuje další kuriozita, kdy k nám chodila na fórum paní, která tam neustále všem strašně sprostě nadávala...Nedalo se to zvládnout, mazat ji nepomáhalo...A tak dostala BAN ( zákaz přístupu na Lidé.cz , nevim ted jak dlouhý ). Když se vrátila, tak jsem ji přivítala, že ji rádi vidíme, a ať se směle přidá k nám....Možná spíš čekala, že  ji vyhodím, nebo že budeme všichni proti ní...Spletla se...Ještě téhož dne zrušila celý profil a nikdo ji tam neviděl !!!
...Fóra jsou vlastně poměrně klidná, když máte kolem sebe fajn lidi a máte se o koho opřít, když máte tu možnost zasáhnout, když tam přijde nějaký "prudič" a pomoci tak k lepší atmosféře tam...máte věci, které chcete někomu říci a máte nějaký názor na dané téma, jistě se tam budete všichni rádi vracet !!!
...Avšak právě ta pomalá zpětná reakce  a malá návaznost, stále menší návštěvnost fór...přivedlo mne k tomu, že jsem založila vlastní chat-místnost....Věděla jsem, že pokud nad ní budu držet ochrannou ruku, nestane se už to, co se kdysi stalo mě a co mě od chatování odradilo !!!
Vložil: 8Therese4 ¤


Komentáře (1):
  • 21.03.2008 19:01:03, Broucinek14

    Njn, ty si taková naše kráálovnička viiď? =oP A míístnost? Ta je super, jsou tak skvělí človíčci...taková moje náhradní rodinka...Moc Ti děkuju Berunko za všechno...