21.Březen 2008
...Zavedl mne k němu rozchod...a jenom taková pouhopouhá sranda a vyhecování mojí sestrou...A co se nestalo, můj pobyt bude letos v létě slavit dva roky !!!
...Prostě přišla, asi ji k tomu vedlo to, přivést mě na jiné myšlenky...a nadhodila, abych si zkusila vytvořit profil a dát  ho na seznamku !!! Stalo se...Samozřejmě to nebylo o ničem, nevěděla jsem , jak ve věcech chodit....A neměla ani fotky...Po tom, co jsem nějaké nechala udělat a zveřejnila je, tak se začli dít zcela jiné věci...
...Začli mi psát první lidé, začli se se mnou bavit na chatu, začli první nabídky  i přátelská popovídání a polemizování nad životem !!!
...V tu dobu mne už net začal i překvapovat, udivovat, lidi se mi tu začali mnozí hnusit a nad mnohýma jsem si prostě lámala hlavu, mnozí mi přidělávali i vrásky !!!
...Moje kroky postupně vedly z profilu, kde to přestávalo být zajímavé a zdálo se mi to nudné, na chat...Mojí oblíbenou místností bylo Balení 21.století. Potkala jsem tam hodně přátel, které mám třeba i dodnes...ale narazila tam i na hodně zklamání...
...Tu největší ránu mi uštědřili na Silvestra, po asi půlroce chození na internet...tehdy, věci jsem brala vážně  a nenapadlo mě, že jsou tu i jedinci, kteří mají z lidí jenom srandu !!! Tenkrát mi ten člověk, s pádnými argumenty, že podle mojí fotky a přibližného bydliště nebude problém mne najít, vyhrožoval tím, že mne udá na policii...za bezvýznamnou věc, prostě větu  mezi řečí...Zažila jsme nejhrůznější noc a týdny, kdy jsem čekala policii...Net byl pro mne španělská vesnice a tohle mi prostě hlava nebrala !!! Tenkrát jsem dala chatu vale a po čase ( nějakém tom měsíci ) přesídlila na fóra !!!
Vložil: 8Therese4 ¤