22.Březen 2008
...Tento článek chci věnovat osůbce, která mne k háčkování a vyšívání přivedla !!!
...Jak asi může člověka, dítě ovlivnit soužití několika generací ??? Možná nijak, ale když máte navíc k lidem velice blízko, může to mít "následky" na celý život !!!
...Vyrůstala jsem v jednom baráku s prababičkou...Měla jsem ji velmi ráda a trávila s ní mnoho času !!! Krásně vyšívala i háčkovala  a tak netrvalo dlouho a do tajů těchto kouzelných umů zasvětila i mě !!! Bohužel...nestihla mi předat všechno, ale dala mi alespon chuť do toho, se to naučit, předala mi počátky a základy a taky lásku, se kterou jsem všechno dělala po ní !!! Je pravda, že základem lze nazvat pouze stonkový steh a krátké a dlouhé sloupky u vyšíívání...ale jak už chytíte ten zápal a tu touhu se to nadále učit...neváháte  a pokračujete, hledáte cesty i techniky...
...Moje práce se od doby, kdy ještě byla mezi námi, zněkolikanásobila, umím víc...Přesto je jenom její zásluha, že mne to baví, že mám u čeho relaxovat a nebýt jí, nikdy bych nepoznala ten pocit, jaké to je, když člověk drží v ruce hotový výrobek, hotovou věc !!!
...DĚKUJU !!!
Vložil: 8Therese4 ¤