20.Březen 2008
...Člověku projde životem velká spousta lidí...někdo v jeho životě setrvá, jiný odejde...hned, jen se po vás otočí !!! Někdo vás ovlivní tím, že s vámi stráví dlouhý čas, jinému stačí chvilka, aby ovlivnil a změnil celý váš život !!! Ale ujistit vás ted mohu v jednom, každé setkání vám něco vezme a něco dá !!!I když to braní je pouze otázka úhlu phledu !!! I když to totiž třeba neni podle našich představ, cítíme se  ublíženi a podvedeni...Přesto to má opět jedno +...A to ponaučení pro příště !!! A tady se zase ptám všech, co budou tento článek číst...KDYŽ MÁME MÍT Z VĚCÍ A UDÁLOSTÍ PONAUČENÍ, PROČ DĚLÁME POŘÁD STEJNÉ CHYBY ???
...I v mém životě bylo několik mužů, přesto za zmínku by asi měli stát pouze ti, kteří se dostali hluboko do mého srdce, kteří se mnou něco zažili, kteří mne v něčem podpořili a já je...Zkrátka bych nezavrhovala i ty, kteří se mnou absolvovali večeři nebo sdíleli pár písmenek !!!
...Moje první láska byla nejdelší...trvala skoro 4 roky...přežila věkový rozdíl, nevůli mých rodičů, přežila vojnu a spoustu problémů...ale nepřežila jednu svatbu a jednu oslavu narozenin ( pozn. bylo to týden po sobě )...Prostě skončila...
...Další byla taky hezká, taky skončila...i když se tam objevil i několikanásobný pokus o znounavázání vztahu...Přesto je asi svatá pravda ta, že do stejný  řeky nevstoupit a že prostě to poslepovaný už nikdy nebude ono !!! Pokusy byly a nedopadly...Můžem se stále spolu bavit, můžem se potkat a jsme rádi,že se vidíme...vlastně jsme si nic vážného neudělali, přesto je to pryč  a asi už to jinak nebude !!!
...I další vztah byl podobný....když jsem toho muže poznala, o 11 let staršího...nebyla jsem v jeho životě jediná...co sem nevěděla, nebo nechtěla vědět, ted vím...prostě nestačila asi jedna !!! Když mě nechal, bylo to moc těžký...a dávala jsem si to hodně za vinu, ač vlastně moje vůbec nebyla !!! Ted to vím...Ale díky němu jsem tenkrát udělala spoustu kroků a chyb !!!:-( Přesto když se po dvou letech ozval znovu a chtěl mě zpátky....neváhala sem !!! Byl asi mou největší láskou - ne nadarmo se říká, že opravdová láska je vykoupena velkým utrpením!!! :-/ Nu, ale asi byla chyba povolit, využil mě...tentokrát mne sic nepodváděl, aspon to nevim, ale vzal mne jako finanční náplast !!!
...Myslím, že za zmínku stojí  i příklad ten, že láska není o kráse, ani zabezpečení, neni o ničem jiném než o tom, jaký člověk je  a jakého ho chceme vidět !!! Prostě jsem na zábavě potkala kluka...nelíbil se mi, kdyby vy jste věděli, jak on se mi nelíbil....Hrozně tancoval, měl vlasy jako květák, to já nemusim....a ani vzhledově mne nijak neoslovil !!! Ale, když on byl tak hezky neodbytnej a nakonec s ním byla i řeč, dával mi jasně najevo, že o mě fakt stojí...to už nebylo co řešit, byla to láska jako trám !!! Nakonec mě nechal...když mě čekalo jednoho krásného dne vyšetření v nemocnici, které ani ještě nebylo jasné jak dopadne, navíc bylo nepříjemné a já potřebovala podporu...večer před nástupem tam mi napsal, že je konec !!!
TOŤ MOJE VZTAHY !!!
Vložil: 8Therese4 ¤


Komentáře (1):
  • 21.03.2008 17:37:50, PapousekPOLI

    Velké utrpení,spousta krásných,nezapomenutelných chvílí,starosti,bolesti,láska. .
    Jediné,co Terinko můžu v tomto komentáři - přát Ti upřímně,ať ten následující má z těch předchozích jen to dobré . . Ať objeví kdo a jaká jsi (já to vím po pár písmenkách),ať si Tě proto váží a nechť je pro Tebe podporou ve všem..