13.Prosinec 2008

rýma :/

Chci psát, chci slova Vám svoje dát, chci jít a běžet, chci si sednout a sedět, mít hlavu v oblacích, myslet na to všechno, neptám se proč, ale ptát se proč ne?  Slova jsou slova a dávaj nám věty a věty ty souvětí, ale stejnak mi stačí dvě slova ke štěstí a dvě slova k neštětsí, je to lidský a je to vždycky. Ubližují a bolí, ránu nám solí, štípe a bolí, pálí, ale potom se hojí.Někdy člověka těší a potěší, zahřejí a podrží, pokud vůle naše všechno tohle vydrží. Vůbec nemám pevnou vůli, nevydržím sedět a mlčet, ikdyž bych měla a chtěla, nevydržím koukat a houkat, ikdsyž bych měla ikdyž bych chtěla. Dělám to co mám, ikdyž to dělat nechci, protože to co chci dělat, vlastně dělat ani nechci. Motám se do toho s Váma vy všichni.Jsem totiž zamotaná do svýho vlastního já, kdybych měla rozdělit všechno do slov CHCI a NECHCI, několik z Vás lidiček a človíčku by skákalo z jedné do druhé, ublížíš nechci, omluvíš chci, nepříjdeš nechci, příjdeš a chci, neuděláš nechci, uděláš a chci, urazíš nechci,pochválíš chci, týjo týjo týýýýýýýýjo, udělej, nedělej, ublížíš a omluvíš, nepřícházej a přicházej, urážej a chval, ale pořád Tě chci! Začínám silně a víc než silně uvažovat o tom, jestli nejsi můj chtíč, jestli nejsi ta cukrová vata a já ta malá usmrkaná pětiletá na tý pouti, jsi v tom stánku a já před tím stánkem, koukám a toužím, srdce mi po tobě hyne, ty koukáš a doufáš, že ten malej usmrkánek přestane plakat, dupat, vztekat se, ale zbalí si svých pár švestek a půjde o stánek dál. Jenže já stojím, je mi zima, je mi horko, je mi oúzko, pořád to nechápeš a čekáš na jiný malý a pětiletý, který budou dupat o Tebe jako o vatu, jsem si jistá tím, že nikdy nebudeš už moje cukrová vata, ale jsem sii víc než jistá tím, že budu ta která bude dupat nejvíc o tu cukrovou vatu o Tebe ....Přirovnávám Tě k něčemu, a sebe ke všemu, ale je mi to k ničemu.
Někdy se mi zdá, že něco co se děje už se dělo, že jsem ten okamžik a tu chvíli zažila, ale nakonec příjdu na to, že jsem si tu chvíli jen vysnila, kdybych si tak uměla všechno vysnít a prožít, věřím, že by pro mě bylo krásný tenhle život dožít.
 
Jsi můj sen a moje snění, jsi moje každodenní bdění, je to k nevíře že jsem do Tebe takový zvíře.
Stejně mi na tom příjde nejlepší to že to nevíš, a ani netušíš a ještě nejvíc nejlepší na tom je to, že já vlastně ani nechci aby jsi to věděl, usmál by jsi se a já bych byla tam kde dřív, ikdyž kde vlastně jsem teď v jakém stadiu léčení jsem já? Jsem zase v té hlavě kde mám to svý CHCI a NECHCI, každým dnem a každou hodinoů a minutou ty lítáš sem a tam, ale stejně Tě mám tam tam dole v tom hrudním koši pod těmi žebri v tom srdci.
 
Nevím jestli jsem víc pitomá a nebo zamilovaná, ale přicházím na to že jsem pitomě zamilovaná.
Vím to že lásky bolí, ale občas rány hojí.
Vím to, že strach je hodně, ale tah je ještě víc.
Vím to že síla je silná a vila je pilná.
Vím to, že ráda mám zmrzlinu a ještě radši vanilkovou.
Vím to, že pod sebou mám peklo a nad sebou nebe a v srdci mám TEBE.
 
Vím to, že mě to tu dneska nudí a náladu mi ta rýma prudí.
Vím to, že chci se smát, ale bojím se tvoji hru hrát.
Vím to, že nejsem nic, ale chcii být někdo.
Vím to, že ráda maluju a Tebe miluju.
Vím to, že jsem blázen, ale i to mě do světa vyhodí a třeba mi to někdy něco přihodí.
Vím to, že jsem jsem a jsem a budu a svůj život si dobuduju.
 
Mám Vás ráda Milíncííí
 
Autor: BeLLy v 21:23, |

Komentáře (0):