O autorovi
Autor blogu
Jméno: Chiquita.
Region: Praha 9
O mně: Miluj toho,kdo ti nerika,ze jsi sexy ale jsi krasna.Toho,kdo zavola zpatky,kdyz jsi ty polozila,ktery zustane vzhuru aby te videl spat-ktery liba tve celo.Toho,kdo te chce ukazat svetu,i kdyz nejsi zrovna miss.A ktery pratelum rekne:"Tak to je ona."
Můj profil

Kategorie

21.Leden 2008

...na věčné téma peníze....co jsou a co pro nás znamenjí...byly doby,kdy jste bez peněz zvládli v klidu žít...něco jste si někde ulovili a snědli to a bylo fajn....ale teď lovíme v supermarketech a k tomu nepotřebujeme luk a šípy ale pěněženku a platební kartu...takže jen v krátkosti o tom, že peníze nejsou zdaleka vše ....

Za peníze si můžeš koupit: DŮM, ale ne DOMOV...SEX, ale ne LÁSKU..HODINY, ale ne ČAS...DOKTORA, ale ne ZDRAVÍ...POSTEL, ale ne SPÁNEK...POZICI, ale ne RESPEKT..KNIHU, ale ne VĚDOMOSTI...TRENÉRA, ale ne TALENT...KREV, ale ne ŽIVOT.. HOLKU,ale ne MĚ !!!

 

PS: je možné,že jste už něco podoného četli, nejsem autorkou hlavní části článku ale je to věc, nicméně s tím docela souhlasím,takže b zde tohle vyjádření nemělo chybět :)

vložil: Chiquita. ¤