O autorovi
Autor blogu
Jméno: Chiquita.
Region: Praha 9
O mně: Miluj toho,kdo ti nerika,ze jsi sexy ale jsi krasna.Toho,kdo zavola zpatky,kdyz jsi ty polozila,ktery zustane vzhuru aby te videl spat-ktery liba tve celo.Toho,kdo te chce ukazat svetu,i kdyz nejsi zrovna miss.A ktery pratelum rekne:"Tak to je ona."
Můj profil

Kategorie

16.Prosinec 2007

Tak jsem prave jako asi tradicne pred vanoci shledla Noc na Karlstejne a rada bych se s vami podelila o par svych postrehu. Pro ty z vas, kdo na lasku koukaji jen z pohledu chemicke reakce v mozku tu asi nebude nic zajimaveho ke cteni ale zkusit to muzete :)

Ac chceme nebo ne, laska je dulezita cast naseho zivota, prozije ji kazdy z nas at uz platonicky nebo doopravdy a se vsim vsudy. Stejne jako pokazde, kdyz ten film vidim si uvedomim jak moc je tento cit dulezity a jak malo z nas ho dokaze prozit tak jak je tam popsany. Jak nekdy dokazeme zapomenout. Mozna si to ani neuvedomuje ale laska se meni s dobou ve ktere zijeme, meni se i s nami samymi...Vzdyt kolik lidi je ted spolu jenom kvuli penezum?Spolecenskemu prosopechu?V podstate na prani nebo pod tlakem nekoho jineho?Da se takhle vubec byt delsi dobu?A kdyz ano tak jakdlouho nez to nasi dusi zlomi a otupi?

Pokud je vztah v takovem pripade jen o prospechu pak o nej nestojim...Nechci se nechat ochudit o ten krasny cit, protoze at se stalo a treba i stane cokoli ja v nej porad verim...je krasne ´´znat kazdy tah obliceje´´, poznat cloveka jen po hlase a i po hodine co se nevidite porad citit jeho obeti...mit ho rad a je vam fuk co dela za praci a jaky typ muziky posloucha,jestli nosi uple disko tricko (i kdyz to popravde moc nemusim) a nebo cely v cernem....dulezity je ten pocit, kdyz jste s nim, porozumeni a vedet, ze kdyz jdete spat ten druhy na vas taky mysli...usinat s touhou v srdci do dalsiho dne, doufat, ze se zase brzy uvidite, i kdyz vas od sebe deli cokoli....a vedet, ten druhy touzi po tom samem...

A prave pro tyhle chvile podle me stoji za to zit!A klidne si na takoveho clovek i chvilku pockat...MUCK lidi krasne sny

vložil: Chiquita. ¤


Komentáře (1):
  • 17.12.2007 00:18:37, Trumann

    hmmm ... chtěl sem se napsat něco duchaplnýho , ale nic mě nanapadá možná je to tim že je 17.12. 0:10 a já sem prostě už moc unavenej anebo je to tim že se se vším co jsi napsala ztotožbuji a nemámá vo bych dodal :-) .. snad pár řádku který končej stejne (čili se rýmují)

    pro vášen lhát
    a ze srdce chtít
    každy večer se kát
    že s ní nemužeš být

    je to jak nic
    jako naslepo sázka
    či je to víc ?
    jako horoucí láska