O autorovi
Autor blogu
Jméno: Chiquita.
Region: Praha 9
O mně: Miluj toho,kdo ti nerika,ze jsi sexy ale jsi krasna.Toho,kdo zavola zpatky,kdyz jsi ty polozila,ktery zustane vzhuru aby te videl spat-ktery liba tve celo.Toho,kdo te chce ukazat svetu,i kdyz nejsi zrovna miss.A ktery pratelum rekne:"Tak to je ona."
Můj profil

Kategorie

14.Červenec 2008

Nějak tu silně začínám postrádat otimistický element, což se běžně nestává, takže se zkusím (decentně a napsrosto nenápadně, jak to ostatně dokážu jen já) přeorientovat na to vtipnější z mého života, neboť jak pravil Troška (a přispěl tím svou troškou do mého mlýna veselí):,,Neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí :) ´´ jiný můj přítel (introvert a zarytý realista) zase věcně prohlašuje že:,,život je nemoc, která se přenáší pohlavním  stykem a způsobuje smrt´´...

No, ať tak nebo tak, ono je to stejnak fuk. Nejdůležitější prostě je aby dokud jsme tady to za něco stálo :) (viďte pánové ) ať to něco znamená cokoli, činí nás to šťasnými. A vědět co je naše štěstí je podle mého názoru polovina úspěchu :) tak teda hurááááá do toho ....štěstí co :)))

vložil: Chiquita. ¤