08.Červen 2009

Ahoj vsem, kteri i pres me nespolehlive psani zustali verni a obcas sem mrknou. Dneska jsem sice nemela v planu psat, ale jelikoz selhaly dva televizni kanaly, a to Nova, kde se seka Ordinace a Prima, kde musim pockat az se mi nacte Hadej, kdo jsem, tak jsem si rekla, ze je to mozna znameni, ze bych mela zase neco malo napsat:)

Takze mame cerven a dneska jsem pocitala, kolik pracovnich dni mi zbyva do konce a je to tech 33, coz me az prekvapilo, vydesilo, jak je to cislo maly. Nekteri vi, ze tu koncim 17. srpna a tak si ted rikate, ze uz holka chudak ani neumi pocitat, protoze to vychazi prece o moc vic, ale ne, ne, ne, pratele. Ja totiz budu mit dovolenou- konecne. A nebude to jen tak obycejna dovolena, uz tim ze pri ni najedu skoro 3000 mil, ale hlavne protoze ji stravim s tatinkem. Presne za 4 tydny tu totiz na SFO pristane letadlo a v nem bude sedet, a pokud ho nezastavi imigracni (coz nepredpokladam, doufam ze kolty necha doma:))), tak nas cekaji 3 tydny cestovani vsude mozne. Nejdrive vyrazime na 3 dny na sever k Lake Tahoe- obrovsky jezero s pruzracne cistou vodou. To bude takova zahrivacka pred velkym tripem, ktery nam zabere celkem 11 dni. Nejdriv si projedeme Hwy1 a to se zastavkami v Big Sur a Santa Barbare, nasledne stravime 2 dny v LA, pote se premistime do Arizony hodinku od Grand Canyonu, ten samozrejme navstivime, dalsi presun je do Utahu, a to narodni park ZYON ( ted si nejsem jista jestli tam neni I, ale to je fuk :)), odtud uz si to posupajdime do Las Vegas, Nevada- tam vyhrajeme samozrejme balik, takze po zbytek cesty uz pojedeme limuzinou s vlastnim bazenem:)) No a kdyz nahodou ne, tak budeme pokracovat v puvodnim planu zpet do Kalifornie, kde jeste mrkneme na nejaky ty Sekvoje a Yosemity a pak tradaaa domu do San Rafaelu. Samozrejme nesmime opomenout lokalni atrakce jako je San Francisco, Alcatraz, Sonoma a Napa a me malebne mestecko. Zkratka budou to 3 tydny plne dobrodruzstvi, stresu, ze se ztratime popripade nestihneme dojet do mista ubytovani a oni mi pak strhnou tucny penale, ale vite co, mne to neva. Hlavne ze tu budu mit po skoro roce tatku, ze taky budu mit volno, veskerejm detem se budu vyhejbat obloukem- to mi myslim bude stacit ke stesti.

No a jak to vypada s mym dalsim pusobenim ve statech? No zatim zajimave, je to teprve tejden co jsem konecne zkompletovala moji prihlasku pro druhy rok a uz jsem dostala nabidky dvou rodin. Prvni mi volala pani z agentury nekdy ve stredu. Evo, mame tady rodinu, co je zaujal tvuj profil a chteli by s tebou mluvit. Tak si rikam prima a odkud jsou. Z Massachusetts.............wow, myslim, ze dal uz to ani neslo:))) Tak jsem rekla ne dekuji, vysvetlila jsem, ze nehodlam vytahnout paty z Kalifornie a zavesila. Trosku me prepadla deprese, co se mnou bude dal, ale nastesti pozdeji v tydnu se to obratilo k lepsimu. Psala mi moje koordinatorka, ze by pro me mela rodinu a ted pozor...v San Franciscu, coz zni daleko lip nez Massa....bla bla. Dostala bych se do city a zaroven zustala na blizku vsem pratelum, od kterych se mi moc nechce. Zatim od nich nemam vic zprav, teprve se prihlasuji k agenture, takze az se tak stane, tak se teprve zacne zarizovat nejake setkani nebo neco... Jediny co vim je, ze maji 3 deti- 9lety dvojcata holky a 4,5 letyho kluka. Coz by mohlo znamenat, ze by deti uz mohly mit skolu a odpoledni aktivity a tak bych ja fungovala hlavne jako ridic, coz by mi vzhledem k tomu, ze uz jsem si ozkousela, jaky je to ridit ve friscu vubec nevadilo. No nebudeme chvalit dne pred vecerem a uvidime co se z toho vyklube, treba nakonec jeste skoncim nekde v ty Iowe...a nebo taky Na Drazce v Pardubicich:))

Ted uz pujdu asi zkusit ty videa, jestli se na to bude dat koukat, vcera jsem po dlouhy dobe hrala tenis a nejak zapomnela na protazeni po a tak dneska sotva lezu, nohy nezvednu, takze navlikani ponozek je nadlidsky ukon, tak doufam, ze uz to bude zitra lepsi, nebo doufam, ze mi devcata prominou, ze projednou maji AP invalidu. Uz me ted tak nejak ani nenapada, co vam napsat. Daniel, muj kamarad, si odletel na mesic do Evropy, to se tak nekdo ma. Dokonce bude i 3 dny v cechach, tak az potkate nekoho z Guatemaly, tak se ho zeptejte jestli to neni nahodou on:) Doufam, ze mi posle pohled z Prahy:)))

Tak se zatim mejte a ja dam vedet, jak to vypada s tim mym stehovanim-nestehovanim ( bejt to kousek, aspon bych nemusela priplacet za dalsi kufry do letadla, protoze nemam jedno poneti, kam tyhle vsechny svoje poklady ulozim, takhle bych to nastrkala do igelitek a bylo by:-D)

Tak se mejte vazeni a brzy ALOHA

Vložil: Ev-elyn ¤


Komentáře (2):
  • 03.09.2009 01:36:53, Tester0609

    blog ctu od zacatku a po roce boje je to tady a to byl na zacatku krik a ted se ti tam zalibilo :-) njn,kdyz je to ted doma tak marny * taky jsem pred rokem premyslel jinak

  • 08.06.2009 19:37:23, Vendy

    ahoj,moc prosím, písni mi na mail CWendy@seznam.cz
    Mám spoustu dotazů ohledně au-pair v USA..děkuju
    V.