02.Únor 2009

A pokud toto rceni plati, tak tady se toho letos asi moc nevypestuje. Snih logicky neni a nebyl, ale neni ani zima, dokonce skoro vubec ani neprsi, tak uz se pomalu ceka, kdy vypuknou prvni pozary. Mne to ze je hezky nevadi, prave naopak. Jen me to trochu mate v orientaci v jake casti roku se nachazime, ale tak s tim uz se da nejak smirit.

Je-li unor, coz uz je nepochybne na kazdem koute planety, tak to znamena, ze brzy oslavim pul roku pobytu tady, coz mi prijde zkratka neuveritelny. Prijde mi jako vcera, kdyz jsem si den pred odletem u nas v kavarne davala klobasu, ze ktery mi pak bylo tezko jeste v New Yorku:) No a jakmile se dostanu do te pomyslne poloviny, tak uz se pomalu budu chystat k odjezdu. Dostanu se na ten pomyslny vrchol hory, kam jsem se pul roku skrabala a ted uz budu akorat pomalinku sestupovat:) Musim teda rict, ze jsem se tou Pavlininou nabidkou na prodlouzeni docela vazne zabirala. I proto, ze jsme to pak prehodnotily a namisto Havaje se domluvily na letence do cech na 14 dnu, tudiz bych se pred tim prodlouzenim jeste podivala domu... Myslim si, ze to necham plavat, i kdyz uplne jasno v tom nemam. Az se Pavlina zepta, tak ji asi odpovim, co me v tu chvili vytone na mysli:)

Jinak vcerejsi den jsem stravila oblibenym nakupovanim, nejakej ten dolar zaplakal na obohaceni satniku:) Chtela jsem si koupit nejaky kratasy a boty, tak samozrejme kratasy ani boty nemam, ale zato mam uzasny tricko Ferrari, tuniku Puma, tilko Puma, svetr GAP a pozor, koupila jsem pansky trenky, ale pro sebe....na spani:) Pred chvili jsem je vyzehlila, tak uz se na ne dneska vecer tesim. Abych to ale dopovedela, tak vecer se pak vyrazelo do klubu, a to asi v nejvetsim slozeni, v jakym jsme kdy byli: Monika, Barry, Daniel, jeho kamosky Heather a Ashley, Heather kamoska Daniell, Chad, Alexandra, Diana, Iryna, Natasa, Walter a Svetlana a samozrejme ja, takze poradna skupina:) Navic jsem pila vic nez kdy jindy...pekne malibu s ananasem a nejaka ta vodecka taky padla, tak tim to bylo jeste umocneny. Zkratka chci rict, ze to byla dobra akce, ale zase mi to na chvilku stacilo. Ted se chodilo parit kazdy tyden, tak uz se uplne tesim, jak pristi vikend proplacatim doma a co ja vim, treba oprasim kolo. Dnesek uz jsem stravila jako obvykle, postupne hovorem s tatinkem, pak babickou, sestrenici a bratrancem a zakoncila to Tomem, pak jsem si sla na hodinku, nebo spis 2-3 dachnout a vecer jsem zehlila, u toho koukla na film Medvidek, ted si asi pustim Obsluhoval jsem anglickeho krale a uz zalezu do postele, preci jen mam nejaky deficit a tak bych chtela byt na zitrek na ty dve dracice prichystana:)

Vcera jsme tak trochu zacali planovat vylet na Houseboat na jezero na sever Kalifornie, tak snad se to podari dotahnout do konce, aspon by se zase bylo na co tesit. Ja se vam zase brzy ozvu s novinkama, az teda nejaky budou a zatim se loucim a jdu cinit jak jsem slibila...Dobrou noc

Vložil: Ev-elyn ¤