15.Duben 2009

Ahoj ahoj ahoj, rozhodla jsem se polepsit a zase neco malo vyplodit, jak se mam, co je noveho a tak, vsak to znate. Dnes mame 14. 4. 2009 a vypada to jako uz docela dlouha doba, co se se mnou to letadlo odlepilo, vlastne az neuveritelne dlouha doba. Nejvtipnejsi na tom je, ze mi to tak nejak vubec nedochazi. Kdyz mi pisou znami, ptaji se a jaka je Amerika a ze to musi bejt totalne super a pritom to neni az takova otviracka ust. V podstate krome jinyho jazyka a trochu jinejch dopravnich pravidel tu az takovy rozdily nejsou.

Ale pojdme k necemu podstatnemu, copak je tu noveho. Tak predevsim jsem k 1.4 zacala chodit do posilovny, celosvetove znameho YMCA...ja to teda predtim znala jen z ty pisnicky no:) Takze pilne cvicim, a to ze me to jeste neopustila beru za uspech. Tenhle tyden je zrovna Spring Break, coz znamena zadna skola, tak se budu snazit chodit kazdy den. No ne ze bych to tak prehanela, ale prisel balicek z cech ve kterym bylo i nejaky to koki, po kterym se jen zaprasilo, takze v tuhle chvili je opravdu co vysportovavat:) Jsem ze zacatku trpela znacnym ostychem, ale kdyz jsem videla jaky 200 kilovy i vic lidi tam chodi, tak uz je to lepsi. Nekdy je to opravdu s podivem, co se tam vyskytne, ale ty lidi by zaslouzili metal, uz za tu odvahu. Samozrejme se tam najde taky takovejch par namachrovanejch typku, pravidelne potetovanjch, co maj narvany sluchatka a predvadej se tim, ze tam mezi cvicenim tancujou. Dneska me to rozesmalo, protoze zatimco me sla do usi Dvorakova Novosvetska, tak tam jeden takovej hopsal do rytmu neceho jinyho:) No nic, zatim chodim do posilovny a obcas na spinning, mame tam i bazen a saunu, ale to az nekdy pozdeji. Vzhledem k tomu, ze jsem v saune nebyla cca 10 let, tak aby to tam se mnou neseklo.

To je vlastne asi takovy jediny novy tady. Pomalu zacinam vyzvidat informace jak na to prodlouzeni, ke kterymu to smeruje. Ale vsechno zalezi na vejsce v Brne, jestli tam oni nebudou mit nejakej problem to prodlouzit. protoze kdyby nahodou jo, tak mi nezbyde nez posupajdit domu, i kdyby se mi nakrasne nechtelo. Pac jinak by pro me tatik prijel a dotahl by me tam za culik:))) Ale komplikace necekam, tak uvidime, co nam prinesou nasledujici dny.

Ted jsem si jeste vzpomnela, ze ted v nedeli jsem bylas Pavlinou na ceskym meetingu u jedny cesky, kde jsme pred Vanoci pekli cukrovi a seslo se nas tam sest a bylo to takovy fajn si jen tak klabosit cesky. Bylo to legracni ze kdyz jsme jeli tam, tak jsme s Pavlinou mluvily anglicky a pak kdyz jsme vystupovali, tak uz na nas cekala Lucka a tak koukala, jak to mezi sebou valime, tak povidam aha, tak ted uz zase cesky. Nekdy je to fakt prca, az dneska jsem vlastne premyslela nad tim, jak zvlastni je povidat s holkama odpoledne cesky, kdyz ony mi odpovidaji anglicky a to mi to doted prislo normalni a pak se nad tim clovek zamysli, ze to az tak normalni vlastne neni:) Ale tak co je tady na tom svete normalni ze jo. Ted mi nastava takovej cas oslav. Jednak bude mit narozky muj tatinek, potom Alexandra tu ve stejnej den slavi rok v USA, mladsi sestre bude 18 ( to se tak nekdo ma), starsi sestricka bude slavit rok v Saudi a koneckoncu pak taky narozky, a to nevim, jestli se uz u tohodle cisla ma prozrazovat vek, ale tak jeste je to mladice, tak prozradim ze ji bude 30...waaau. Do toho bude mit narozky Jita a Kaca, tak si asi koupim nejakou flasu a vsechny je zapiju, jen skoda ze s vetsinou to nemuzu oslavit osobne:(

Ja si myslim, ze na dnesek jsem toho vymyslela az az, tak mam zase na par dni pokoj a budu doufat, ze se stane neco neuveritelneho, co bych vam tu mohla zase popsat. Mejte se priiiima a brzy nashledanou :)

Pa

Vložil: Ev-elyn ¤