13.Srpen 2008

Hlavu si lámu spoustou věcí a jedna z nich je, podle čeho si zdejší čtenáři vybírají čtivo, protože když se podíváme na nadpisy nejčtenějších, dost nám to napoví, po čem místní společnost jde a prahne. V 99% jde o sex, články spíše nechutné než hezké a nadpisy povětšinou zavádějící a klamavě neodpovídající, a také není vůbec nereálné pod jasně psaným a jednoznačně sexuálně motivovaným nadpisem najít článek o koťatech, kytičkách, problémech teens. Co k tomu autory vede? Asi touha po "úspěchu", je-li pro ně životním úspěchem umístění v TOP nevím kolik:)) Já mám trochu jiné priority, a tak si nemusím lámat hlavu co nejnápaditějším úvodem, vlastně ani nikdy na začátku nevím, jak ten finální článek bude vypadat o čem bude a jak moc se bude blížit nebo oddalovat od původně zvoleného nadpisu, takže se omlouvám jestli někdy najdete článek o koťatech, kytičkách a mých problémech, ačkoliv jsem vás původně zvala na prohlídku mé ložnice:))

Tak to by na úvod stačilo a teď bych mohla začít už psát o něčem. Máme olympiádu, což asi zaregistrovali i ti absolutně sportem nepolíbení, to by asi nepotřebovalo komentář. Ale teda chtěla bych tu zdůraznit, jak se mi nelíbí vidět většinu ze záznamů, nejlépe 3x za den. I to se dá skousnout, pokud se nejedná o šerm, judo, zápas řecko-římský, koně apod. Chápu, že ty sporty mají tradici, ale mě se prostě nelíbí. Asi je to můj problém, že jim nerozumím, ale tak můžu si postěžovat, je to přeci můj blog. Jo? Tak jo:)) Má to ale i své plusy- v televizi je konečně na co koukat, cyklisti, kteří vypadají jak ujíždějící spermie na kolech pobaví a svlíkající se plavky u skoků do vody minimálně volají po větší pozornosti. Teď tu mám zrovna puštěný basket Češky-Španělky...záznam, takže vím, že prohrajou a tím pádem to ztrácí trochu na exkluzivitě. BTW v Brně jsem hrála volejbal ve stejný hale, jako tyhlety žirafy trénujou a měly trénink hned po nás. Musím říct, že ta asi nejvyšší s dvoubarevnejma vlasama, která bohužel nevím jak se jmenuje, má zajímavý styl chůze. Ona se tak kymácí zepředu dozadu a člověk ani nepostřehne, že chodí. Asi je ve vyšších vrstvách vzduchu nějaká nadnášející síla, což já samozřejmě se svojí výškou nemůžu potvrdit, ale myslím si to:)) Mě teda basket osobně nikdy nebavil, při kontaktu s protihráčkou se dokážu moc vztekat, a tak jsem brzy pochopila, že když budu od druhého týmu oddělená sítí ušetřím si spoustu nadávek, svoje nervy a možná mě ta hra bude i bavit. Vztekat se bohužel umím i tak:) Teda naše zatím vedou 20:11, to i tak prohrajou jo? No tak to jsou trubky, to se nedá říct jinak:)

A copak je jinak nového? Kufr mám, to víte. Hodně často teď u něj vysedávám a z vnitřního šedivýho potahu se snažím nejspíš vyčíst budoucnost, jinak si neumím vysvětlit, co mě na tom vnitřku tak fascinuje. Ještě jsem nedospěla tak daleko, abych si s ním začala nahlas povídat ( v duchu už si něco málo vyslechl:)), ale možná bych mohla začít, třeba by se mi ulevilo. S ubývajícím časem už se začíná trochu naplňovat, ne nijak systematicky, zatím co koupím, tak tam hodím, a tak se tam zatím povaluje spoustu kosmetiky, hodně léků a taky dárečky pro mou host-family, no a taky balík nových ponožek abych nedělala ostudu:) Ty dárky mi daly hodně zabrat, ne teda pro holčičky, těm jsem věděla hned. Dostane každá jednu knížku, Babiččiny říkanky a pak Hraj si na statku nebo tak nějak. Vám to takhle moc neřekne, ale já bejt dítě, tak bych byla nadšená:) Pro Pavlínu to bylo složitější, vozte jí něco echt tschechische, když je to tscheška. Tak jsem to nakonec kulišácky vyřešila a dostane kalendář na 2009 od Muchy. To je českej malíř, kterýho obrázky jsou podle mě nadčasový a neurazí, aspoň doufám. Ještě jsem přemýšlela nad Saudkem, ale přeci jen ne každej má žaludek na nahatý baculky, i když mě osobně se to moc líbí.

Asi bych ještě pokračovala v psaní, ale nedá se svítit, za chvilku se pro mě staví taťka a než abych si nechala přerušit myšlenku, tak to radši utnu úplně. Doufám, že mě někdo navštíví, ačkoliv mám nejméně nápadný nadpis a kdyby ne, tak co se dá dělat, příště kdyžtak vymyslím něco lákavějšího:)

No mějte se jak chcete a já sem snad ještě v neděli přidám můj poslední článek s postřehy z Čech.

Aloooha

Vložil: Ev-elyn ¤