31.Březen 2009

Ahojte vsichni, doufam, ze mate otevrena usta prekvapenim, ze pisu, protoze ja teda jo. Uz jsem si totiz rikala, ze asi nenapisu a nakonec asi jo, ale tak nechvalme dne pred vecerem, nebo jakpak zni to nase krasne rceni. No nebudu se tady omlouvat, ze jsem nemela mesic a pul cas, protoze to neni pravda. Casu bylo moc, ale ne zrovna na psani. Ale tak ted se to pokusim napravit a snad mi to odpustite:)

Posledni co jsem psala, byla ten rychlej pulrocni vzkazek a vidite, clovek chvilku nenapise a uz to je skoro 8 mesicu...moment, to spocitam...takze nam to dela hezkych 140 dni do konce- tadaaaa. Kdyz se od toho odecte, ze skoro cely cervenec budu mit volno, tak uz do toho konce veru moc nezbyva. No ale co je tady noveho, urcite neco jo. V nasi Au-Pair parte to ted byl trochu gulas. Jedna holcina mela bouracku, takze skoncila, na jeji misto nastoupila jina, co ji predtim rodinka vyhodila, takze tam kde jsme driv vyzvedavali jednu, ted vyzvedavame jinou, coz je trochu skizofrenni, ale takovej je zivot. Vzhledem k tomu, ze uz je skoro duben, tak tu zacinaji splhat teploty dost nahoru a kdyz se postesti a nefouka ten mrazak od oceanu, tak muze byt na slunicku i k 30ti. I kdyz nevim jestli jsem objektivni, tlacim li totiz kocar, tak mam mnohdy pocit, ze je stupnu asi tak milion, no zkratka moc. Uz se mi postestilo stravit i 3 dny na plazi a osobne doufam, ze tech dnu bude vic a vic. Co je jeste noveho je to, ze mam ridicak- konecne jsem se odhodlala a napsala testy, dali mi zatim jen docasnej a ted 7.4. bych mela mit jizdu, po ktery mi doufam daj trvalej. Uz teda jezdim a uzivam si automat. Trosku to je jak autodrom, jen z toho vzadu necouha ten hak na elektriku:)) Ani jsem s tim kupodivu nemel moc problemy, je teda pravda, ze levou nohu jsem ze zacatku nestrkala div pod sedadlo, aby se mi tam nekde nepripletla:)) No zatim bez problemu, dodrzuji k "radosti" ostatnich ridicu rychlostni limity a dela mi velike poteseni, sledovat ve zpetnem zrcatku tu kolonu za mnou plozici se 25 mph:)) Ted uz jsem teda trochu zrychlila, pac bych nerada, aby si na me jednou pockali a dali mi do cumaku:))

Holky jsou asi furt stejny, i kdyz mi prijde, ze posledni dobou docela vic zlobej, nebo min poslouchaj, knouraj...no obcas na pest, kterou samozrejme nemuzu:) Ale tak to je taky treba tim, ze uz jich mam obcas dost. Jindy jsou ale takovy mazlilky, ze bych si je s sebou vzala do kufru. Co se tyce prace, tak je to porad stejny- po, st, pa park.......... ut, ct skola, trosku ubijejici rutina, ale tak je to asi vsude. Ted ani neprobihaji nakupni silenstvi vzhledem k tomu, ze se snazim setrit na cervencovy cestovani, kdy prijede tatka. Jupiiii, uz aby tady byl. Pomalu se nam to zacina rysovat- nejdriv sever Kalifornie, potom Vegas a Grand Canyon a nasledne trip na jih do LA, San Diega. samozrejme nejakej ten narodni park, to se jeste musi doladit.

Posledni asi takova novinka je, ze to vypada na dyl nez jen na ten puvodne planovany rok. Si rikate, ze jsem asi zcvokla, tamhle pocitam dny a najednou si k tomu pridam jeste 365:) Vtip je v tom, ze nezustanu tady, ale povandruju zase dal, konkretne by se mi libilo pekne na jih, za jeste vetsim teplickem- do LA. Od agentury nabizej, ze v pripade rocniho prodlouzeni, udelaj vsechno proto, vyjit vam vstric v pozadavku mista a moje koordinatorka povidala, ze LA je celkem realny, pac je to velky mesto s hodne rodinama, co chtej AP. Uvidime, nakonec skoncim nekde ve Wysconsinu apod na seniku u krav:) Ani nevim, kde zacal ten zlom, asi tak nejak v ty dobe pul roku, kdy jsem si nakonec do toho udelala i ten ridicak a po dlouhy dobe si nepripadala jako vezen:) A pak zjistite, ze tan cas leti tak rychle, ze jste jeste ani nestihli tu Ameriku vstrebat, ze ta anglictina jeste porad nic moc. I proto bych treba chtela do jiny rodiny, kde budou jen amici, zadni cesi, ackoliv se tu nemam zle. Amici maj radi slovo Challenge- tak to beru jako takovou dalsi vyzvu, pekne se v tom vokoupat jeste, poznat svet, osamostatnit se jeste o trochu vic, paklize to jde. V podstate nemuzu nic ztratit jen ziskat, zalezi pokud lidi, co me maj radi vydrzej i pres druhej rok a ja verim, ze par takovejch odvazlivcu kolem sebe mam, nastesti, bez tech by to bylo o hodne tezsi.

Ted mame pondeli vecer, ktery jsem stravila u filmu 27 Dresses, ted uz ale poletim do sprchy. Mame tu ted na prodlouzeny vikend navstevu z Bostonu, coz je Pavlinin pritel. Je tu ted poprvy a soudit ho mi neprislusi a vlastne ani nevim, co bych tak napsala. Pro me je to blby akorat v tom, ze si pripadam trosku jako takovej zlodej soukromi, takze uz se tu par dnu snazim bejt vicemene neviditelna. Ale zitra uz odjizdi, tak zase najedeme do starejch koleji. Taky jsem ted zacala chodit do skoly- pekne jsem si dala francouzstinu a nemcinu. Francouzstina bude jen tak pro legraci a z nemciny snad oprasim vrstvu prachu a ozivim si ji, ale to vam tu popisu zase nekdy jindy, pac ted uz na me pada unava. Radsi nebudu slibovat kdy, ale budu se snazit polepsit:) Jinak doufam, ze vy se mate paradne, pomalu roztavate po zime a vytahujete jarni kabaty:)

Prozatim se loucim a mejte se vite jak, jak chcete

Jo a jen tak mimochodem, to co se ted deje v cechach, myslim ta vlada a tak, to je teda pekne ostuda...

Vložil: Ev-elyn ¤