13.Září 2008

Fakt je to tak, dneska nevim co budu psat, jen mam proste potrebu zavzpominat na nejaky ty cesky slovicka. Mam na to jen chvilicku, pak se musim nachystat a vyrazim do nejakyho baaaru, Monika me nabere, ani vlastne nevim kam jedeme, ale snad to nebude nic vzdalenyho, brala bych jen nejaky posezeni klidny, uvidime.

Jinak je patek a patky mam obecne rada, jednak celej den uz vite ze s uderem paty vas cekaji dny volna a jednak je vejplata. Dnes jsem teda nic nedostala, pac Pavlina nekam zmizela, ale tomu bych neprikladala dulezitost. Kdyz si vzpomenu, jak jsem se v pondeli premlouvala vylezt z postele a jak rychle je najednou patek, tak musim rict, ze to uteklo ani nevim jak. Pochlubit se musim, ze ve skole jsme psali pisemku a ja nemela ani jednu chybu. Bohuzel to neni zpusobeno tim, ze bych byla tak brilantni, ale uroven byla proste znacne nizka a i tak dokazali nekteri nasekat spoustu chyb...to nechapu, to byli asi nejaky burici. Ve stredu po skole jsme sli do hospody ja, Monika, Alexandra- AP z Chile a ta pak privedla kamose Daniela a ten kamose Trevise a Rickyho- ty posledni dva jsou amici a musim rict ze po trech vetach jsem se radsi zacala divat na televizi jak pripravuji kafe, nez abych se jim snazila porozumet:) Zvlast Trevis tam furt neco mlel a jeste se do toho furt usmival, myslim ze sam nevedel o cem mluvi:)) Ale dobry bylo, ze jsme hrali kulecnik, to bylo prima zpestreni a me to dokonce i slo, tak jsem se aspon chvilku nemusela stydet. Si asi rikali, sice je blba jak belik blata a nic nerekne, ale aspon ze ji jde tohle:)))

Copak my tak s holkama pres den delame? Dopolko je bud skola nebo jdeme do parku, to je jasny. Protoze diky ceste tam i zpet to daleko lip utika, navic se tam holky vyblbnou a unavej a kdyz mi cestou zpatky rikaji: Eva, I'm so tired, tak jsem ta nejspokojenejsi Au-Pair na svete. Jezdime s kocarkem, i kdyz uz jsou celkem velky, ale je to jednodussi, nez cekat kdy skoci pod auto. Jediny co me stve je, kdyz ten kocar musim tlacit za poledne do kopce, to se holky trochu provezou. Jediny stesti, ze uz se pocasi umoudrilo a da se obcas i normalne fungovat. No a pak prijdeme domu a ja vytahnu neco z mrazaku, co budou obedvat a dam to rozmrazovat, mezitim sunadme pleny...teda, kdybyste videli, co obcas holky navari, no to je neuveritelny, kde se v nich neco takovyho vezme. Myslim ze kdybych se jim podivala hluboko do nosnich direk, tak tam najdu lesknouci se stenu tlustyho streva, jak ho musi mit velky:))) Pak prijde nejvetsi sranda, snazit se aby snedly co se do nich vejde a nekdy je to velka premluvacka, uz se mi teda stalo, ze skopnou misku ze stolku, to uz mi jde para z usi.....ale pak vysneny cas NAPNAP, behem toho uklidim hracky pohazeny po celym baraku, umeju nadobi, najim se, vetsinou dam prat, vyndam z pracky, ze susicky, jak to zrovna vyjde, vytru nebo zamentu...no neflakam se. Po dvou hodinkach se neda nic delat a musim jit tygry probudit. Vetsinou uz pak zbyva do pate neco kolem 90 minut a ty stravime malovani, zpivanim, venku s kridami, vevnitr delanim bordelu, vysavanim me energie, rozcilovanim me, pretahovanim o hracky, vztekanim, brecenim, lezenim po me...co je zrovna napadne:))

Napsala bych vice, ale uz se nejak blizi cas a pomalu pujdu, tak asi nepujdu takhle ale budu muset trochu ten zevnejsek po peti pracovnich dnech zvelebit, nahodit fasadu, podivat se jak vypadaj vlastne moje vlasy bez culiku, zjistit jestli je jeste mozny bejt trochu hezka a ne jen chuva od deti:))

Adios

Vložil: Ev-elyn ¤