14.Září 2008

Pratele, pribylo nam nove album s fotkami, ktere jsem poridila dnes na vylete u Pacifiku, tak na to mrknete. Byl to prima trip s Monikou a Alexandrou, trosku jsme si na prochazce protahly tela. Moni me nabrala presne v jednu a potom co jsme vyzvedli i alexandru a dotankovali gas, tak jsme vyrazily smer ocean. Cesta byla legracni, sama zatacka, sem tam ohrada s kravama nebo s konema co vypadali jako kravy...konec byl tak uzkej, ze si myslim, ze jednim kolem jsme jely po trave. Kdyz jsem vystoupila, prvni co me napadlo bylo: Aha, tak tohle je ten konec sveta...uz jen zbyvalo aby pres cestu prebehl chomac krovi:)

Vydaly jsme se po jediny cesticce a za chvilku uz se oddavaly nadhernym vyhledum na utesy a ocean a slunce a travu a danky a sutry a chlapy, co sme potkavaly:)) Trosku me teda rozciloval pisek v botach, ale to se dalo vydrzet. Tak jsme furt sly a sly a pak jsme si rekly, ze uz to staci, chvili posedely, vycuraly se v narodnim parku- snad se to smi, ale zachod jsme za ty tri mile nepotkaly ani jeden, a pak zase sly:) Cestou zpet jsme se stavily v jedny village na nejakej ten zvanec, zvolila jsem salat s kuretem, berry kolac se zmrzkou, ktery mi trochu nesmyslne prinesly se salatem, takze desert musel jit jako prvni a lattecko...pche, vysmech vsem latteckum- promichany a na vrsku centacek peny, to i poslepu a se 4ma promilema udelam lepsi, ale chutove dokonale. Tohle byla za dnesnim dnem prijemna tecka a ted uz jenom zalezu do postele a pustim nejaky filmek...

Zitra me ceka oslava u maminky Erica, Eric a ja mame totiz narozeniny, tak jsem na to zvedava...bude to asi zvlastni slavit narozeniny s nekym koho skoro neznam, ale snad to bude fajn, jsem z toho trosku na rozpacich....uvidime, o zazitky vas neosidim.

Mejte se tam v Cesku a taky se mi ozvete jak se mate. Co dela Kaca? Dala mi kolaca?:) Co ty segra? jedes na dovolenou do cech co? Ty mrcho...:)) Co postaci? Uz mate neco na praci? A vubec kdokoliv...at vim, ze vam to tady nepisu zbytecne, ale nekdo to tak cte.

Alohaaa

Vložil: Ev-elyn ¤