Hanka Trnečková

Stručný popis stránek? Asi takhle: to se vezme můj mozek a odšťavňovač, zapne se knoflík a pak už jen čeká, co z něj vyleze. No a pak se to jen pleskne na net. Prosté,ne...?

16.Září 2007

Zkouším, co to dá ?!?

Milý deníčku,...

ne, tak tohle klišé, tuhle větu vážně, ale vážně nemusím! A navíc tady by se hodilo spíš oslovení "Milý netíčku".

Zakládám si tento blok, abych, při mé zapomnětlivosti nezapomněla, abych si mohla připomenout všechno, co se mi dokázalo přihodit a abych se  mohla kdykoliv podívat, že jsem opravdu ¨na tomhle světě nějakej pátek a přitom ne jen tak bez odezvy. Že se svět otiskl do mě a já se (třeba) trochu otiskla do něj.

Takže nezapomeň, ty má milá blogařko, ty tam, která´s to všechno napsala a spáchala v realitu, všechno, o čem se tu bude psát či psalo prožila, ty, která si tak libuješ v dlouhých souvětích (mimochodem; pozn: nikdy si nenech nikým tuhle "neřest" vymluvit"), - nejsi jen tak nějaký opar vznášející se ve vzduchoprázdnu smrtelného vesmíru, ale tohle všechno dokazuje, že jsi skutečná hmatatelná postava dějin, zhmotněná duše čeřící proplouvám vodu.

 

P.S. Kdo to náhodou čte, aniž vám tohle bylo napsáno, ale budiž, nevadí, stalo se, neberte vše tak doslova a neděste se, co je to za poděsa....Berte odteďka radši už všechno s nadhledem. Všechno bude vypadat nějak líp, uvidíte..

 

Autor: HankaTr v 19:33 |



Komentáře (0):

« Domů | Přidej komentář