Backspace

17.Září 2011

Když vynášeli věci z jejího bytu, nevěřili tomu, že by něco nebo někdo narušil jejich svornost a spolupráci. Dveře klaply:"Cha chachaa, jen ať ta schizofrenní piča pozná o čem je svět, žila si jak královna, ale nezasloužila si to, teď se trochu přiživíme na její blbosti, ne? CHacháá!"

-Bodejť, je blbá, když jen pouhá sms ji vytočí, navíc, jen ať jí to vytáčí, když máme u ní v bytě táákovejhle pokládeček..přestavíme koupelku, koupíme nový auto..no a pak si pořídíme děťátko, co? Lásko? Na ten její andělskej obličejíček se chytá hodně chlapů, je to děvka, ale dítě už mít nebude, tomu já zabráním, si to ta piča nezaslouží!"
-Vole, máš pravdu, ale mrdal bych ji, fakt, že jo..
- Sím tě, eště bys něco chyt, nech děvku děvkou, dem na šipky, voe..a dáme pětku..chacháá..
Jenny tiše odmyká byt a cítí v bytě jinou vůni..tj divné, tady nebyla mezera a tady nebyla otlačená zeď a ten náramek, co nechala včera na okně taky chybí..
............................................................................................
....................................
...............................................
........................................................
Jenny seděla v letadle..noo, vlastně ..spíš..v náručí, náručí jeho..
- lásko, kašli na Českou republiku, kašli na veškerou minulost.., oni neví, že se mýlili..oni neví, že je někdo viděl, že tam stál, že tam byl, že věděl o všem, nač myslí, když kradli Tvou oblíbenou košili..koupíme novou lásko, oni neví, že nyní..nyní ten, kdo je viděl , započal soud, kdy je všecky do jednoho odsoudí, ač si myslí, že jsou pány světa..oni neví, že si myslí, že vyhráli, ale přitom je čeká jeden z nejkrutějších trestů, o kterém vůbec ani netuší, že existuje..zapomeň na to, co bylo, protože každému, co jeho jest...
letadlo pomalu nabíralo výšku a konečně se oba vraceli , po splněné misi ...., domů...Ano..s CR nepočítejte..tam to nestojí za řeč,..byla první věta projektu na záchranu lidské populace...Backspace 
-ok, ví On..co dál a Ona se podřídí..
napsal/a: Jenny_Jana13 23:56 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář