Tak sem včera koukala na film : Dr od jezera hrochů a musím teda říci, že přes jednoduchost, mě ten film dost zaujal!
Za první: moc ti hroši ani důležití nejsou, krom toho, že v Africe žijí a na začátku tvoří pozadí pohody a klidu vod Afriky..
Za druhé, na konci je to nejhezčí, že není důležitý majetek, ale láska..
Za třetí, hrdinky, co se hnaly za majetkem skončily samy...
Za čtvrté, bojovnost slavné baletky za své manželství, super argumenty a jak zareagovala, tj v tom filmu teda bomba
Za páté: je důležité něco umět a být moudrý, ač máme třeba někdy smůlu...
Za šesté: reakce letušky: půjdu za Tebou kamkoliv a mám to všecko promyšlené- Ty budeš mít ordinaci v té obyč. vesnici, já zpočátku budu dojíždět, ale pak budem na chalupě všichni spolu (,asi myslela mateřskou,že ano)
Za sedmé:  i obyčejní lidi na vesnici jsou citliví lidé a nejen burani (viz .plačtivé reakce maminky od pana doktora)
Za osmé:  lidé za hranice většinou kvůli něčemu utíkají, buď před manželkou, před tchýní, nebo prací, či prostředim, v ČR i kvůli výdělkům, co jsou dost malé na profese, co tu máme.., takže, kdo říká, že neutíká, kecá..
Za deváté: že aj na konci světa se stejně najde ňáká úžovka, co člověka, i když člověk nechce, kousne do holé prd.le a kvůli tomu hadovi musí pak člověk obětovat kus zadku, aby se vůbec mohl vrátit zpět, do vosího hnízda..
Za desáté: Ale nikdy nevíte, koho, nebo co..potkáte cestou, nebo kdo, nebo co Vás tajně pozoruje, aby Vám mohl/(a)(o) říct, že Vás má rád

Fajn Zdééňoo, přes jednoduchost skvělý...Ty další myšlenky ,co mám kolem toho, už nejsou tak důležitý... napsal/a: Jenny_Jana13 09:10 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář