Milovala jsem lidi, ale nyní říkám:
Nesnáším lidi, co se tváří jako přátelé a přitom jsou to zloději. Jsou zloději nejen lidských duší , ale i zloději věcí, které obklopují člověka a cítí se v nich dobře,ale oni si nepřejí, aby se ten daný člověk v těch věcech dobře cítil. Oni ani nesnesou, aby měl ten daný člověk "své " věci..
Proto si přeji a vzývám všeko ve vesmíru, na zemi i pod zemí, všecky duchy i lidské bytosti, aby všecko toto odstranili, aby člověk, co kradl zhynul a co ubližoval, byl mučen..
Vím o tom, kdo mě vykrádá,že je ten člověk blízko, je jich vlastně více, jsou organizovaní, ví i co nyní píšu, jsou namyšlení, nosí nos vzhůru se slovy"hleďte, já jsem to, já jsem ten borec a pán a já jsem ten šikovný, já jsem já, já, já, já...namyšlenec, pýchou svou nadmutý, co cizopasí na vědomostech, šikovnosti a umu ostatních, vyhovuje jim, že jsem sama, vyhovuje jim, že jsem s dítětem, vyhovuje jim všecko, co mám, protože z toho těží.
Běda, jak něco získám, hnedle se postarají o to, abych z druhé strany něco ztratila.
Bůh je suď!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A suď je trestem přísným, ať se smaží v pekelném ohni, příšerných mukách, ať zhynou šílenou smrtí, že budou škemrat a prosit, za odpuštění, ale nikdy, nikdy jim nebude odpušťeno, protože Bůh všecko ví, všecko viděl o všem ví, všecko soudí! Ač v něho nevěří a těmto slovům se smějí..
Oni budou otřeseni a překvapení tím, co si mysleli, že nikdo neví, oni budou otřeseni a překvapeni, neboť si mysleli, že nikdo neni dokonalý, jako jejich systém a oni sami, ale Bůh všecko ví, zná každou buňku a ví i o každém, každé myšlence, každém lidském i nelidském tvoru, každé  nejnepatrnejší miniatuře, na zemi, pod zemí i ve vesmíru.Vždyť to stvořil on sám, ač lidé bádají a nevěří tomu! Jak blázni jsou a podlí...sleduje je jako na divadle a směje se..jsou mu k smíchu ty jejich zla, o kterých se domnívají, že jsou dokonalé a jen oni jsou pány světa...
Ač v něho mnoho lidí nevěří, naopak, vzývají zlo, protože si to zlo přejí a přejí zlému.
Je mnoho lidí, co si neuvědomují, že na zemi panuje zlo a dobro. Jako je šedá a černá a bílá, barevná škála barev,  tak je i zlo, dobro a lidé mezi tím(barevná škála barev)..Ti zlí, vzývajií zlo, cizopasí na dobru , ačkoliv se kolikrát tváří jako dobří, v jádru jsou velice zlí a podlí. Bůh mi dal možnost vidět lidem do duší a slyšet jejich myšlenky, vědět o nich, jací jsou. Děkuji...
Dal mi i možnost poznat i dobro a zlo lidské duše. Dal mi i možnost setkat se s psychopaty.
Dal mi i možnost okusit na zemi dobro a zlo..
Přála bych si situaci mou vyřešit, ale není zde řešení. Jediné řešení je odejít, všecko , co člověk má, prodat, dát pryč, dříve, než piče, nalepivši se na mou osobu a cizopasíce na mě a mém umu, mě zničí, všecko prodat, odejít. De- facto, již nyní jsem tam, kde mám být...
Pak bude Bůh soudit, pak nastane soud, pak lidé, co ubližovali mě a mé osobě a okrádali mě, začnou šíleně trpět, pak bude a nastane začátek jejich běd a nastane to, čemu se říká soud.
Ale bude to teprve počátek, teprve začátek, protože to bude teprve jen trest na zemi.
Budu se koukat, jak trpí a budu vědět, že nastala chvíle, kdy Bůh spravedlivý dal najevo mě i jim, že skutečně všecko viděl a ví to.
To bude horší, než teroristické útoky, protože teroristický útok je útok člověka proti člověku, ve jménu boha, ale né Boha, ale boha zla..aniž si to uvědomuje onen člověk, vzývá svou vlastní spravedlnost, ne tu boží...i tito lidé po své smrti trpí, ač jim tvrdí zlý opak...škoda, že uvěřili zlu :(..
Ti, co škodili mě...
Nyní se smějí, usmívají se a já vím, že tato slova čtou ze zájmem, neboť mi nejen vykrádali mé myšlenky (filmy... Once, řada jiných filmů a taky řada nápadů, co prohlašovali za jejich), mé fotky, a mé a mého dítka  hračky,řada fotek,obrázků, myšlenek a věcí,  a vše.., co se jim hodilo, aby vydělali, že ano..peníze byly jejich bůh a jsou...

Ale jsou na omylu, to vykradení je počátek jejich zkázy.Jo, chtěli se mít dobře...tedy, vykradli slabšího..

Já vím, že tato slova čtou, že sou posedlí tím škodit a všecko, co zde píšu, zároveň čtou a vidí.., přemýšlí "svými "soudy na zemi..

Možná se nyní mají, díky tomu, že cizopasili na "mém" líp než já, ale mají smůlu, ono je to vůbec netěší, ono jim to vůbec nedělá radost, oni sou z toho nyní dost na dně..a dost se trápí a neví, jak to nahradit a změnit, ale je pozdě, mají smůlu, už je pozdě na nápravu..
Oni tu nápravu ani nechtějí, ač o ní hovoří a tvrdí to..
Jen se nyní usmívají do očí a zdraví "dobrý den", ale v duchu očekávají vyšší  příjem a likvidaci slabšího.
Čím více získávají příjem finanční z "mého", tím více přímou úměrou ztrácejí z jejich duševních i duchovních i lidských hodnot. Jsou natolik blázniví , že nemají v sobě ten um, uvědomit si to.
Možná se tváří, že jsou to neškodní dobráčci, ale uvnitř duše jsou vyhlodaní chrobákem závisti a již dnes mohu napsat, jsou zcela mrtví pro další život.
Odbourali si cestu k radosti a umírají a do roka a do dne budou mrtví..., ach BOže, ušetři jejich muka, neboť jen já vím, co ukrutého je čeká..nebo ne.., nešetři je..oni si to zaslouží, suď je! :(

Těším se, až zase opět příjdeš a políbíš mě a řekneš: já jsem to, hleď, jak se naplnilo, co jsem slíbil!
Amen. napsal/a: Jenny_Jana13 11:36 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář