13.Listopad 2011,17:37
Nenávidím kupování bot. Vlastně nemám ráda nakupování celkově. Před pár dny mi vypověděly všechny boty, rozhodla jsem se tedy vydat po obchodech pro vhodnou obuv. 
Po nejen svých zkušenostech, kdy drahé boty bylo naprosto nemožné vyreklamovat, protože se nejednalo o vycházkovou obuv, jsem se rozhodla našprtat terminologii. Chtěla jsem tedy vycházkovou zimní obuv s protiskluzovou podrážkou, ideálně nad kotník. 
V první obuvi jsem se zeptala (že jsem se u toho snažila být milá) paní prodavačky, kde že se dočtu konkrétní informace o botě a je-li vycházková. Důrazně mi byl ukázán řádeček v pidimísmečku a prodavačka se kamsi vytratila. Pidiřádeček jsem pak objevila na každých botách.
V další obuvi jsem byla předvedena, tentokrát už milou paní prodavačkou, před víceméně ošklivé sněhule. Zbytek zboží v mnou požadované kategorii nevypadalo o moc lépe. 
Vydala jsem se tedy do další obuvi, tentokrát do míst s prodavačkami, jež jsou známé svou nepříjemností. V létě mi dokonce paní doporučila, abych si na čundr koupila balerínky. Důvěrně té obuvi říkáme U Krávy, myslím si, že se drží, protože jsou cenově přijatelní a zboží mají pěkné. Tentokrát se na mě paní prodavačka usmála, což mě trochu vyděsilo. Plna obezřetnosti jsem však poděkovala za nabídku pomoci a že si boty najdu. Připadaly mi drahé. Vyrazila jsem dál a nepořídila.
Venku přituhuje, boty se mi rozpadají, přestává to být pomalu sranda a já se zítra chystám na druhé kolo svého boto-boje. Snad vyhraju. Chci jen jakž-takže přijatelné boty.
 
vložil: LacunaI
Permalink ¤


0 Komentáře: