29.Leden 2009,21:24
Můj pseudobrácha aneb Pietroi na tomto webu před časem strašlivě tvrdil že se dal na hadí sílu. Strašně zapáleně popisoval, co s tím zvládne a protože o tom mluvil opravdu zapáleně ale zbytečně dlouho a nezáživně po několika minutách jsem jenom kývala hlavou a byla myšlenkama jinde.
O pár týdnu později jsem byla s Lilinkou nakoupit čaje a já tam viděla čaj dračí síla. Okamžitě jsem nabyla přesvědčení že se jedná právě o tu cvokatinu se kterou Třaskal zase vyrukoval. Rozhodla jsem se tedy udělat mu radost a daný čaj jsem koupila.
Když jsem platila bylo mi divné že se paní prodavačka na mě dívá tak divně, ale řekla jsem si že to bude asi tím že mi to dneska obvzvlášť sluší usmála se a při odchodu začala vykládat naší drahé Lilince, kterak Třaskal barvitě líčil že před pár lety ji ovládal ale že teď už to není ono. Tak že mu ten čaj snad pomůže.
No a dneska jsem mu ten čaj hrdě předala s tím aby viděl jak na něj myslím. Z předsíně se ozvalo "Ado, tys mě zase neposlouchala, nebo si děláš srandu?"
Abych svůj intelekt přibarvila, přiběhla jsem k němu začala kolem něho nadšeně poletovat a vysvětlovat mu jak tu dračí sílu teď bude moct pořádně rozvinout.
Spražil mě pohledem a ukázal mi podtitulek toho čaje, kterého jsem si nevšimla...
Já mu totiž místo mystického čaje jež v něm probudí mága koupila čaj na potenci, sexuální chuť a sílu...
... příště si raději přečtu, co komu kupuju...
... hodně jsem se zarděla...
 
vložil: LacunaI
Permalink ¤


0 Komentáře: