08.Duben 2009,17:40

Mým životem mě doprovázejí kouzelné gauče. Ten, který máme v Karvinéjsem se momentálně rozhodla nazvat Večerníček. Proč? Má kouzelnouschopnost uspat kromě mě každého, kdo si na něj sedne. Takže běhemdeseti minut je návštěva jako mávnutím kouzelného proutku proměněna všípkovou růženku. Spinká a spinká a spinká.

No a gauč na bytěse suveréně jmenuje Houmr. Je to snad ten nejměkčí a nejpohodlnějšnígauč na celým světě. Jednou lehnete, jednou sednete a nemůžete sezvednout. Třeba jako dneska. Chtěla jsem uklidit - můj pokoj se začalpodobat tomu Marcelkovu  a taxem chtěla udělat pořádek. Chtělajsem jít plavat. Chtěla jsem se pak ještě podívat co nového nabízí našesecondhandy - prdlajz! Houmr mě nepustil. A taxem si tak prozewlilaodpoledne.

Taky, kdyby čirou náhodou tohle někdo četl, taknabízím neskutečnej adrenalinovej zážitek. Mytí oken v starým secesnímbaráku s těma šíleně vysokýma stropama. Pod nohama dvacet metrů a doletvrdý dlažební kostky. Kvalitka - žádnej měkej terén. Jištění nulový.Plus jako bonus na parapetu jsou bodliny proti holubům takže při jednomi hra na fakíra. To vše zdrama a pivo jako bonus. Odvážlivci připožádání klidně i zapěju nějakej ten song :)

Pac a pusu rozzewlená Rumová víla

 
vložil: LacunaI
Permalink ¤


2 Komentáře:


  • 22.04.2009 22:35:11, Ally Coffeeshop

    ---)vstoupíte-li do Ruměnčiny svatyně,bafne na vás mega-androšská atmoška.Matrace na podlaze(to byl vždy můj vysněný,leč nesplněný ideál),chybí tam jen Joplinka vynořivší se z mlhavých dmenzí minulosti, kterak si navléká ve svém kolosálním transu kila skleněných korálků:-).Dnes jsme seděly na parapetu-50m pod námi korzovala Masaryčka a my se koukaly na zlatavá oblaka a kouřily společnou cigaretu.Takových chvil nechť je více!Děkuji sestroRuměnko! Peace

  • 22.04.2009 22:27:00, Ally Coffeeshop

    Ruměnčin bejvák je secesně ponurý.Za zmínku však stojí i umně kované vstupní dveře a hororový výtah,v němž jsem jednou s pláčem na jednom a kdovíčím na druhém krajíčku proklepala nekonečnou hodinu!Samotný kér je neméně působivý."to be continued" ---