30.Říjen 2008,20:12
Byla jsem takhle na návštěvě u svojí drahé karvinské sestry Evy, zahrály jsme si mikádo, kterému jsem v poslední době propadla, popovídaly si a já si pak ještě zašla do tesca, potřebovala jsem citron a měla chut na balkánský sýr.
Cestou z tesca mě napadlo, že by nebylo od věci se svézt busem. Pro ty, co to neví - používám obvykle meziměstské linky, protože ačkoli bydlím v centru města MHD k nám prostě nevede. Nemá cenu za tím hledat logiku, nemá cenu to řešit. Prostě jezdím buď autobusy do Havířova, Ostravy nebo Orlové. Myslím, že i méně bystřejší čtenářku/čtenáře jistě napadne co se mi stalo, ale pěkně popořadě. Sedla jsem tedy do autobusu a pro zkrácení cesty se jala hrát si tetris. Hra mě opravdu pohltila, dokonce natolik, že když jsem se podívala z okna zjistila jsem, že jsem na půli cesty mezi Ostravou a Karvinou. Z úst mi vypadl vulgarismus označující prostitutku začínající na Ku uprostřed s r a končící na va - ano dopustila jsem se hrubosti a použila slovo  a kurva! naštěstí si mě řidič nevšiml. Ono vysadit  mě z autobusu, skončím v ne zrovna bezpečné části osídlené sociálně slabšími spoluobčany, jaxe tomu tedkom moderně říká. Byla jsem malá Adélka, hodně malá Adélka. Tichá a nenapádná. Do Ostravy jsem dojela v pořádku. Měla jsem hodinu a půl, takže jsem  se vydala na procházku.
První co mě napadlo bylo se podívat na stodolní, do Éčka, klubu kde jsme chodily/chodili když mi netáhlo ještě ani na dvacet. Prostě se tam jenom porozhlídnout, zavzpomínat.
Shodou náhod se tam zrovna nalejval expartner, po chvilce zírání a odhadů jsme zapředli konverzaci, jež skončila naprostým fiaskem.
Potomco mi snad v opilosti přiznal, že jsem přibrala a že jsem vypadala mlaději jsem se na něj usmála a odvětila mu, že je celkem logické že po pěti letech pořád nebudu vypadat na osmnáct což názorně poukazuje že on se narozdíl ode mě nezměnil, že je pořád stejný idiot a protože i on je starší a s věkem sexuální potence u mužu klesá že by mě překvapilo kdyby s takovou svůj penis používal k něčemu jinému než čurání. Patrně jsem mluvila hlasitěji než bylo záhodno. Od vedlejšího stolu se lidi začali otáčet a patrně se i můj proslov mému expartnerovi nelíbil, neb mě nazval turem domácím.
Myslím, že bude lépe když se zase pět let minimálně neuvidíme :)
PS: Ta hrubka v titulku je schválně, zajímalo by mě, jestli se na tenhle článek takhle podívá víc lidí :)
 
vložil: LacunaI
Permalink ¤


1 Komentáře: