04.Červenec 2008,16:07

Včera jsem brigádničila na stánku v Olympii(obchodní  centrum v Brně). Tenstánek je s mobilníma obalama. Většinu pracovního procesu se tam šíleněnudíte a čtete si no a mě to už strašně nebavilo, takže jsem si začala psátpseudominutovník. Zde je má nuda v nepřímém přenosu J

 17:30 – před chvilkou jsem prodala dva různé obaly ated  se chystám ke koši

17:32 – nejdu – nějaká ženská s dcerou se mě ptají,jestli tenhle stánek je stánek Ryzí. Dávám si záležet, aby na mém pohledu bylznát výraz – ty ses zbláznila babo? Odcházejí.

 17:35 – požírám müsli a kolem mě z Marionaud procházívychrtlá barbína a kouká jaxe můžu takhle nacpávat když sedím a nesportuju. Jeto jednoduchý bejbe! Otvřu zobák, nacpu pusu, rozkoušu a polknu! Taky to někdyskus!

17:38 – právě jsem vynesla odpadky

17:39 – já budu znásilňovat! Bestiálně a několikanásobně!Přišel za mnou starší brácha toho devatenáctiletého fešáka od vedlejšíhostánku, co jsem ho posledně nutila si se mnou vykládat, tak dlouho až přestalbýt vyděšenej a vykládal si se mnou dobrovolně.No a teď přišel za mnou jehostarší brácha a hezčí brácha že prej de na záchod a jestli bych mu nepohlídalastánek. Snažím se potlačit emoce a kývám. Co kdybys mě vzal sebou bejbe!

 17:45 – moje hormonální hladina se uklidňuje. Zjišťuju, žemám za zubem müsli. Musí být na mě sexy pohled.

 17:46 – začíná se mi chtít na WC

 17:47 – rozhoduju se, že budu muset na WC, což znamená, žebudu muset k tomu fešákovi. Snažím se myslet na Suchana a Tátu, jak tospolu dělaj, abych ho neznásilnila.Samozřejmě, že se před cestou ještě pět krátupravím.

 17:48 – Nikam nejdu, nějakej chlap si hodlá koupit šňůrku nafouna za 150 – blázen! Mám chuť mu navrhnout že mu seženu něco podobnýho zadvacku když počká do zítřka. On mi dá kilo a ještě půl sta ušetří…

 17:50 – mám nutkavou potřebu zavolat o tom chlápkovi a opanu cukrovinkáři Lil. Chudák, takhle já ji otravuju.

17:55 – jsem odhodlaná jít WC

18:05 – jsem z5 ze záchodu, cestou jsem se málem udusila,jaxem zatahovala břicho

 18:07 – on pochoduje kolem stánku! A já se zrovna točím nažidli a třepu u toho nohama. NO! Tak tohle už na intelekt neuhraju…

 18:11  - dostávámnutkavou potřebu postřikovat na procházející blondýnky – barbínky stříkat vodouze svojí bandasky. Ruměnko, ovládni se! Nedělej ostudu!

 18:17 – ženská tady infantilně ječí na to něco chlupatý abarevný. Snažím se tvářit mile, jako správňačka z americkýho filmu apokouším se o úsměv. Ale asi vypadám spíš jako krokodýl, protože týpek svojistarou táhne polozděšeně a polostydíce se pryč.

 18:19 – 18:21 – věnuju se aktivnímu točení se na židli, kdyžuž mám být za dementa, tak ať to má grády!!!

18:23 – rozhodla jsem si obejít si stánek

18:24 – nějakej páreček si tady aktivně vybírá obal nafouna. Je po procházce…

 18:26 – očumuju, jestli někudy čirou náhodou neprocházíDžordžík
1, potřebuju opravit prstýnek
2, vidět fešáka dycky zlepší den
3, ráda bych si pokecala

 18: 27 – jdu si hrát s kyvadlem

18: 35 – že já s takovejma hovadinami zahazuju čas, neže bych ho zrovna měla málo, ale …No raději si jdu číst.

 20: 04 – jsem bestiálně znuzená, nemám už ani chuť vyrobitsi z něčeho prak a střílet balonky, které jsou tady jako výzdoba. Ani totočení se na židli už není, co bylo. Nejraději bych se vyvalila na lehátko,lehla si a popíjela svobodnou limetku a tady chlapec odvedle by mi mohlposluhovat a dělat strip.

 20:19 – vrátila jsem se z cíga. Kolem prochází týpek,děcko na vozíku. Jeho drahá polovička a on mě svlíká pohledem. Hovád jeden! Měněkdo bude vykládat že existuje pojem ten pravý, ta pravá. Že existuje něcojako  monogamní vztah – jo jo! KECY!

 20:31 – přichází cukrovinkář. Polykám slinu. Myslím naSuchana a Tátu v posteli (přidám je do alba cementárny, aby ti co je neznajvěděli proč myšlenkou na ty dva zaháním hříšné myšlenky).

Tak teď si to hlídání zase vyberu já! Rozhodnej, sexy,krásnej, s dokonalým tělem. Jdu do mdlob! Zase kejvu. Beeeeeejbe toběpohlídám cokoli a nelíp v soukromí.

 20:40 – balím se pomalu a fičím. Hastala vista stánku!

 
vložil: LacunaI
Permalink ¤


2 Komentáře:


  • 07.07.2008 20:13:37, LacunaI

    Ani omylem bejbe, odmítám sedět s kýmkoli jiným!!!

  • 05.07.2008 18:32:12, Loská

    Takové pracovní vytížení dobře znám. Mě bohužel dokáže zabavit jedině jídlo. Hospodské jídlo! Hledej si novou spolusedící - v září už se do jedné lavice nevejdem.