03.Říjen 2008,08:16

Tak konečně bydlím ve svém vysněném pokojíčku. Sice ten fešák co je můj spolubydlící stratil mírně svůj glanc potomco jsem měla tu čest ho vidět v úboru dědy homolky s porostem na obličeji jež by mu záviděl i jediný člen loupežnické bandy lesa řáholce, ale pořád je tam fine, úžasně skvěle (ano ano, plně si uvědomuji že i na mě v pánských trenýrkách a tričku jež vypadá že pamatuje francjosefa rozcuchem hodným děsivé čarodějnice taky nejsem zrovna k pokoukání, jenže JÁ nejsem ve SVÉM ZORNÉM POLI, čili sebe neděsím). Mám tam klid, teda pokud si v noci neotevřu okno. Pro ty co to neví - bydlím na hlavní trase  - hospoda - rozjezd. Takže když v noci otevřu okno je to jako bych si přímo stoupla k alkoholem posilněnému jedinci jež má potřebu ukázat rozsah svých hlasivek. A taky pokud zrovna před teranovou nepobíhá ten blb se svou bandičkou jež má po třebu vyřvávat kterak Ježíše potřebujem. Asi si pořídím vzduchovku a až ten blb začne řvát pěkně to do něj naperu! I můj pacifismus má své meze...

Taky jsem se rozhodla, že si budu muset popovídat se svým drahým spolubydlícím na téma skladování potravin. Je vtipný. V naší ledničce jsou v těch kastlících na zeleninu co jsou ve spodní části ledničky uloženy těstoviny, mouka, cukr krystal a strouhanka. Na základě logického úsudku jsem došla k tomu že Píta to být nemůže, protože Bára by ho už upozornila... Takže zatím to mám jenom jako vtipnou vložku pro návštěvy :)

A navíc! Milí drazí! Já jdu dneska na Glassy! Juchů! Jo a rohodla jsem se že krom přestávání kouření - mimochodem dneska v osm nula nula to bylo tejden co jsem se rozhodla nekouřit - že začnu i hubnout!

Třeba ze mě ještě slovy listra z červeného trpaslíka bude Vitamínové pako co cvičí :)

Přestaň kouřit, přestaň pít! Chcípneš nudou ale fit!

 
vložil: LacunaI
Permalink ¤


0 Komentáře: