05.Říjen 2008,17:28

Byli jsme na tancovačce a tam přišel týpek, známý mojí známé a řekl že jsem divná a já se usmála a řekla, že děkuji, že tohle je moje nejoblíbenější vlastnost na kterou jsem pyšná. A on se divil ještě víc. Jenže já byla opravdu ráda, že mu příjdu divná. U jedince jež nosí tričko nike s nápisem přes celou hrud, už sedm let má stejně gelované vlasy a z karviné vyjel naposledy před rokem kdy jel do ostravy, protože ho k tomu donutili kamarádi aby mohli frajeřit, že byli na stodolní. Ano přiznám se, od těhle egoistických, maloměstských týpků je pro mě nazvání divnou lichotka.

A taky jsem nedávno potkala svou bývalou spolubydlící a seděly jsme spolu před intrem a povídaly si a přišla její spolubydlící a obě mi vykládaly jak mají nemožně tlustou mistrovou a strašně se jí smály a divily že to autíčko je malé a jaxe tam může vlézt. A já se jich zeptala jestli jim to nepříjde trapné se jí takhle posmívat, že třeba může mít nějakou nemoc a proto je tlustá že jak by bylo jim a ony se  zastyděly. Mimo jiné ta jedna celkem koktá a ta druhá měla velký zadek.

No a já tím tak nějak jenom chci říct, že vždycky pro někoho budete divní, blbí nebo tak a že vlastně ono ten, kdo vám nadává na tom může být ještě hůř takže je to vlastně lichotkou. Takže - NASRAT! Žijme si svůj vlastní život podle svýho:)

 
vložil: LacunaI
Permalink ¤


0 Komentáře: