02.Červenec 2008,14:30

Včera jsem si vyjela na výlet. Do Mikulova.  Maruška mě vždycky celkem solidně ostříhá navíc za cenu, která mi velice vyhovuje - čili zadara - né že bych nebyla škrt, ale ... Taky jsem konečně jela na ten zámek, co vypadá tak úžasně když jedete z Vídně. Nadšená jsem vyběhla kopec, povzbuzujíc plahočící se Mary, at si pohne že v zdravým těle zdravý duch. Že ten zámek nebude asi tak úžasnej jaxe zdá mě mohlo napadnout, když mi ta stará megera na pokladně prodávala lístek. Nehledě na to, že najít něco jako začátek prohlídky by dalo zabrat i Holmesovi, nebo Poirotovi či kterémukoliv jinému slavnému detektivovi. Avšak odmítala jsem se vzdát. Po zeptání se asi deseti lidí jsme zase skončily na pokladně - prej to začínalo od tama. Moje uhasínající nadšení ještě dokoplo když před nás předhodili průvodce. No - průvodče - protože jestli tomu chlapečkovi bylo víc jak 17 taxem banán v čokoládě!

No následně prohlídka vypadala tak že jsme si prošli něco jako muzeum - nic jako krásný histerický pokoje vybavený podle toho jak žili ditrichštejni. Nově postavenej zámek. Když už tam byl nějakej obraz tak se danýmu šlechticovi leskl xicht protože tam v tom úhlu svítilo světlo. Slušnýho slova by se ve mě nedořezal!

A pak mi Maruš povídala o svým novým objevu a jejich prvním randěti a já se musela zamyslet. Zajímalo by mě proč týpci maj při sexu někdy tak super hlášky. Třeba  - slečno co byste chtěla? - že ti tady masýruju záda, líbáme se atd. Takže přesně jsi uhodl, chci si zahrát člověče nezlob se! Nebo - chceš ho tam? - Ne, mám chut si s ním hrát maňáskové divadlo. Co kdybysme nacvičovali hru Babička od boženy němcové? Ty jsi fakt vášnivá - Ne? Fakt? Já myslela že při sexu si mám zpívat, místo být vzrušená!  Už tam je! - Jo? Já myslela že mi tam vlítla mucha. Když jsem zaslechla tuhle hlášku, bylo rázem po vášni. Ale myslím že s obdobnejma excesama se setkala každá z nás takže vykládání zážitků mě a mých kamarádek snad ani není potřeba.

No a k soužití mě a Lili. Zrovna prožíváme svůj podzim života. Ona je chromá - bolej ji záda a tak dycky tak nějak v divným polopředklonu pochoduje po pokoji a já jsem zase nahluchlá protože mám zánět ucha. No a nejhorší na tom je že žere antibiotika takže jsou z nás abstinenti - ale na tohle já kašlu. Moje játra už zvětrávaj!!!


 

 
vložil: LacunaI
Permalink ¤


0 Komentáře: