12.Duben 2008,13:57
Minulý týden jsem se ocitla na hodině bodyformu. Což je něco obdobného aerobiku - nebo teda aspon takhle já člověk nepoznamenanej sportem tohle hodnotím. Každopádně jsem si připadala jako nějaká alternativa Bridget Jones.
Já, oplácaná slečna s tričkem maturant 2004, teplácích jež by se daly s troškou fantazie označit za kalhoty od pyžama (aspon si tak v nich někdy připadám) a teniskách které vypadají spíš jako nějaký přírodovědný artefakt než jako tenisky jsem bez byt i minimálních tělocvičných znalostí se ocitla mezi hubnutížhavými slečnami. Záhy jsem zjistila že po kvíknutí ve stylu iá mám jít s rozkročenejma nohama do podřepu. Několik krát jsem šla proti směru prostě mix Bridžit Džouns a Mr. Bína s morální podporou poloviční slečny která byla předemnou. Každopádně tisíceré díky TEREZKO!
Taky jsem si koupila nové boty - moje noha je neskutečně sedřená takže už pár dní chodím - tvářím se jako umučení světa a všude se  jako ubožáček největšího formátu lituju.
Ve čtvrtexem měla redasraz. Strašně ráda jsem holky potkala - hrály jsme člověče nezlob se po Petrovem a pak povídaly a prostě bylo super :)
Super ovšem nebyla moje cesta domů - vlak měl dve hodiny zpoždění! Děs hrůza děs!
No a takhle já si žiju
 
vložil: LacunaI
Permalink ¤


0 Komentáře: