27.Květen 2008,15:33
Ano uznávám, že moje zápisky jsou čím dál zoufalejší, ono se to blíží mý předzkouškový náladě, kdy jak jsem už dneska uvedla jsem v různých fází přechodu no já vímže ten je až v padesáti, jenže tak nějak ... MÁM KRIZI!
Abych měla tu svojí náladu čím dál tím lepší, připomenula jsem si dneska nevýhody léta. Dopravní prostředky nacpaný divnejma smrdícíma lidma, který si různě nadávaj a tak. Proč se musím mačkat na takový individua, proč si nemůžu vybrat? A proč za ty dva rocky co jsem v brně jsem se ještě nemačkala na nějakýho fešáka?
No a když už pak člověk se celej zhicovanej a zhnusenej doplazí na intr a chce se okoupat a vysprchovat xmrti tak tam potká spolubydlící která si na očích vytváří něco mezi duhou a monoklem - spíš bych to ale přirovnala k tomu monoklu. Já vím, že takhle bych o ní neměla psát a že jsem ji to neměla říct, jenže tak nějak jsem v sobě nenašla sílu říct jí: hele bejbe vypadáš jako by ti někdo dal přes hubu, udělej si ty stíny jinak... byla by tam ještě dýl, navíc takhle to bude vtipnější. Nejsem bezpáteřní parchant, ne ne :)

Hurááááááááááá tak tu právě nakoukla že prej už je a jde pryč takže se jdu vymydlit at jsem čisťučka jak malé miminko :) Nevíte o někom, kdo by mi vymydlil nejen záda? Ach chro, jsem zoufalá! Chce to  soulož!
 
vložil: LacunaI
Permalink ¤


0 Komentáře: