12.Prosinec 2008
Tak už se nám to pomalu ale jistě bílž - ty svátky klidu a pohody.. Jo kdyby!

Poslední dobou nevím co je to pohada a klid:-( Utíkám od světa reality a schovávám se někde v nicotě.. někde kam na mě nic nemůže.. Kde nejsou otázky - tudíž není třeba odpovědí! Momentálně totiž neznám odpověď na nic.. Nevím co jak dopadne...nevím nic..a po ničem pro jistotu ani nepátrám. Ještě bych se mohla zhrozit a to bych nerada.
Svátkama se díky našim ani moc nezabývám. Ptáte se proč? Protože budu mimo republiku - asi by to plno z Vás ocenilo, ale já jsme neskutečně naštvaná a vůbec se mi nikam nechce. I když je to do Francie do Alp na lyže. Ňáko se mi protiví ta myšlenka (a bohužel i skutečnost), že nebudeme na Štědrý den doma - že nebude ta známá "stereotypní" atmosféra.
Všecičko se poslední dobou komplikuje
Školu nezvládám - v jedné formě mě pohltila lenost, s tím něco dělat a ve druhé formě vpodstatě není kdy, neb jsem si nabalila moc brigady..a zkouškové se neodvolatelně blíží.
Se šmoulou () to je také ňáké všeliaké.. Buď ho nečím rozčiluju já..nebo naopak on něčím štve mě! Což bohužel bývá víc a díky tomu se i odvýjejí mé (ne)nálady - což jaksi ten vztah maličko ubíjí a nás dva taktéž.. Divím se mu že to potom všem semnou dokáže snést... Že má tu trpělivost a chuť - a za to ho obdivuju a mám mooocinky ráda A tolik už bylo mezi námi nástrah a nedorozumění! Je to prostě můj šmoula..a já jeho drahóšek
A děkuju mu za to, že mi dává to, co dřív nedával - a doufám a pevně věřím, že to tak cítí.
PS: "ty víš "

NO což.. to je tak ve směs asi vše.. také jsem trošku uklouzla.. nějaká ta chybička se vloudila.. ale - když si to člověk nepřizná.. tak to ani "nebylo"!
 
autor Mermaid | 23:23 |


Komentáře (0):