02.Leden 2008

Vítej roku 2008!

Tak máme po Silvestru, který celkem ušel, ale mohlo být i lépe. Slavila jsem ho s tím mým šmoulou () u jeho kamaráda. Celkem tam byli zajímaví (pro mě neznámí) človíčci, ale jak jsem již předtím řekla, vím jistě, že bych Silvestra dokázala oslavit lépe a snad by mě to i více bavilo.. Dokonce jsem si zapoměla dát nějaké předsevzetí, ale jak se znám - myslím že to nijak moc nevadí, stejnak pochybuji o tom, že bych ho dodržela..No ale zkusit jsem to přece jenom mohla, ale to už je jedno.

Spíš mě láká, ale na druhou stranu se toho i bojím - co mi nový rok připravil?! Doufám, že to nebude moc jobovek... Nějaké to štěstí i láska mě potkaly v loňském roce, tak jen doufám, že se mě stále budou držet a že nic nezvořu.. Nikomu neublížim.. A snad ani nikoho neomrzím

Ve škole máme momentálně celý leden zkouškové, tak toho se bojím pro začátek nejvíce, hned 10.ledna mě čeká test na zápočet z matiky :( a o tom, že už 4.1. test z práva,o tom raději pomlčím neboť jsem učebnici ještě nevzala ani do ruky.. Tak mi držte palce ať je ten nový rok aspoň trošku povedený a šťastný - přečkaný ve zdraví:)

A i to vše přeji JÁ Vám všem

 
autor Mermaid | 16:43 |


Komentáře (0):