09.Srpen 2007

Tak jsem se zde opět po nějakém čase ukázala! Doufám, že moji nečinost mi nemáte za zlé.. Po měsíci jsem skončila v práci (teda na brigádě) - stála jsem většinou dvanáct hodin na  nohou za pokladnou v Tescu.. Naštěstí ne v potravinách! To by zabilo moji psychiku.. Zítra dostanu penízky za část července a 10. září pak za těch pět dní za srpen..V podstatě se teďka už budu ulejvat  V neděli mi přijede kámoška z Jičína, kterou znám již 5 let z lázní. Konečně se opět po dvou letech uvidíme. Takže se chystám, že zajdem do kina, projdem trošku Prahu a tak. Přece nebudeme sedět doma na zadku - snad nebude lejt! Na jednu stranu jsem ráda, že tu brigošku mám za sebou.. Byl to celkem záhul - vyčerpávající. Ale na druhou stranu by se ještě nějaké penízky určitě hodili.. Člověku se to nezdá, ale ten šrumec v obchodech je děsnej. A hlavně ve výprodejových slevách - masa lidí se tam nažene a každej má své nálady, své starosti.. Částečně jsem si zvykla, ale někteří zákazníci mě doháněli k šílenství. HLavně takový, co si myslí, že v Tescu je všechno dokonalé a najednou vám chybí kod na najetí do počítače a oni vám za to začnou nadávat! Jako kdybych já - brigádnice za to mohla!!  No nic...stává se! Ale je po brigádě, tak se nad tím čék může jen pousmát!

Jináč - teďka když bude míň shonu kvůli brigádě, tak se snad víc uvidím i s mým Míšou . Ikdyž pravdou zůstává, že ani takhle jsme nezanevřeli na našich setkáních.. No uvidíme, ajk to půjde dál, když on začal chodit na noční brigádu jako vybalovač..

A co teprve v září? No jo, to asi ještě nevíte ..... Přijali mě na školu.. Nakonec jsem se po úspěšné maturitě rozhodla pokusně přihlásit se na školu. Na vejšku již bylo sice pozdě, aĺe některé školy vyšší odborné měli přijetí příhlášek až do koncve června. Tak jsem to zkusila a osude div se! vyšlo to! Budu chodit na obor bankovnictví.. Popravdě jsem na to sama zvědavá, ale tak alespoň pokus se cení, ne?

Toť zatím asi vše. Měla bych pomalu zmizet. Ještě bych dnes odpoledne měla mít sraz s kamarádkou, tak doufám že to k ní ještě stihnu, neboť musím ještě vyřídit pár drobností na té brigádě, kde jsem byla. Já se zase ozvu..

 
autor Mermaid | 13:55 |


Komentáře (0):