29.Srpen 2008


Skvělé, i mě do rukou se dostalo nové vydání úžasného časáku Bravo Girl! Z titulní strany se zubí svůdně koukající slečna, která evidentně Bravo Girl číst potřebu nemá. Kdysi snad ano, ale dnes se jen usmívá z přední strany....že by dávný, naplněný sen?

Navíc je nové vydání i s opravdu Trendy dárkem!!!! Neonová svítící tužka!!!! Co může být více trendy?...Ale asi nerozumím mladým (jsem mladý).Můžete si díky novému Bravíčku vybavit pouzdýrko s Avril na podtrhávání nadpisů v dějepise. Co si víc přát?

Na úvodní dvojstránce nás čeká seznámení s obsahem, vše je barevné, stylizované, ale přeci jen vše budí mírný dojem rebelství. Je tam lákavé foto Enriqueho Iglesiase s připomínkou, "co baví tvého idola?"...Nedočkavě se těším na stránku 40, kde se to dovím. Překočíme li drby ze společnosti, novinky ze světa krávovin a velmi vkusně oděné slečny v něco, v čem si za pár dní vyjdou všechny skalní příznivkyně Bravo Girl!, dostaneme se ke stránce s titulkem : "Je hrůza být neoblíbená, ale musíš se s tím smířit". Jsem neoblíben, a dávno jsem se s tím smířil. Čtením tedy nebudu ztrácet čas a zvesela se posunu dále.

Wow...."Poznáte falešné kamarády?".....Hustýýýý....Pokud ne, tak utíkejte k nejbližší trafice, kde se tento plátek za mrzký peníz nabízí. Mrzký peníz, ale neocenitelné rady. Mí kamarádi jsou z větší části falešní, promin milé Bravíčko, věty tohoto článku mé oko neprozkoumá. Další strana, další zásadní dilema, "měla by holka kvůli klukovi hubnout?" Co myslíte? Pod článkem je anketka, pár kluků odpovídá na otázku, každej po svým, ale nikdo neplácne nic novýho. "když je holka cool vystajlovaná (cool slovo) a má ještě k tomu krásný úsměv a bla, bla, bla, bla.....a nějaké to kilčo navíc? Pohoda". Další stránečka řeší podobné dilema v jiném kabátku. "Stydí se za tebe?"....Jou, to zkusím, zapojím fantazii, páč kupodivu holku (girl) nemám.

START-Tráví s tebou děsně každou volnou minutu?...Hm, dávám ne. Šipečka mě vede k jiné bublince-Má rád, když se kvůli němu...Kurva...to je pro holky....sexy oblékneš? Myslím že jo, a volně se přesunu do jiné šipeny-Pustí se tvé ruky jakmile zahlédne své kámoše?....To už je moc, dávám od testu ruce a oči pryč. Ještě bych se dozvěděl něco znepokojivýho.

Další dvojlist je věnován kosmetice, přetočím dřív, než stihnu sdělit tamní obsah. Další dvojlist nabízí džínovou mánii, mám mánii časák hodit do škarpy, a tak nechám mánii bez povšimnutí. UuUUUh...."Fakt o tebe stojí?" Ptá se další dvojlist. "Jeho tělo to prozradí za něj!"....Kluciiii, jsme v pasti, psychologický rozbor nás hodí do naha a každá čtenářka Bravo Girl již jen pohledem zjistí, jestli o ni stojíte. Ale jak na to, se dovíte v novém Bravíčku (ta trafikantka se na vás jak kreténa bude dívat jen chvíli, když to rychle zaplatíte).

A další obrácení listu-FOTOROMÁN, hmmm....Láska přes internet, 15 ti letá Monika pevně věří, že na chatu našla svou lásku, Lukáše. Čtení pobaví, ty slaboduchý zaujme, ty zoufalý ztotožní, a machři o tom napíšou recenzi na blog Libka. Zápletka je zajímavější než to jak to dopadne, plyne z toho poučení, jaký?...Trafika.....

Na plakátu Rafy Nadala mi nic vtipnýho nepřijde, snad jen to, že sám uznávaný tenista má potřebu prodat svůj ksichtík do periodika nevalné pověsti. Další přetočení a další dilema, "byla to opravdu letní láska?, nebo tě chtěl jen do postele". Myslím že je to tak trochu zbytečná otázka, páč každá na to pravděpodobně přišla sama. Ale pro jistotu jsou uvedeny tři odlišné způsoby balení kluků, ani na jednu nesedím, takže určitě něco zapoměli. A dál?....Intim...nebudu citovat, je to choulostivé a při psaní toho, co tam je, bych se musel sám za sebe stydět ( i za ty, co tam poslali svůj dopis, teda pokud to nebyly výplody redaktorské fantazie).

Další stránka, "kde potkáš vysněného kluka?" Přiznám se, že fakt nevím, ale nehodlám na stránce hledat odpověd.Další stránky moc komentářů nepotřebují...." jsem závislá na Wentworthovi!, Jsi divoška?, Astro speciál pro celý školní rok...".....A tak se volně dostaneme na stránku, kde je názorně ukázáno, co miluje Enrique, o něm platí asi něco jako o Nadalovi, u obou je vidět chut po penězích i za takovou cenu. Nečekaně má rád Coca Colu, nepije alkohol, má rád fast foody, jezdí v červeným Porsche, posiluje ("aby udržoval svou dokonalou postavičku"), cool oblečení (taky jaký jiný?) a přítelkyně? Modrooká Anna Kurnikovová, samozřejmě blondýnka. 

Další obsah stránek zní tak nějak stejně, borka co se svůdně kouká z přední stránky je Mollie King z dívčí kapely Saturdays, zadám tedy do youtube....Zní to zhruba stejně jako název, když si to poslechnete, nic nezískáte, ale zase o nic nepřijdete, ted samozřejmě mluvím k zastáncům vkusné hudby. i když, co je vlastně pro vás vkusná hudba? Překlad 15693750 krát přehrané písně od Enriquho Igelsiase- Can you hear me?

Bouři smíchu může vyvolat poslední dvoustranna, to co tam je, nechám v tajemství skrytém za nákupem tohoto periodika.

Co na to NMMetyn?....Při prohlížení snadno nabudete dojmu, jak je balení kluků jednoduchý, že každá na to má, nezáleží na tom, jak vypadá, ale co má v sobě a bla bla bla. Vše je napsáno v optimistickém a pozitivním duchu. Nic vám to nedá, teda pokud nejste náctiletý děvčátko, co se považuje za nadprůměrně přitažlivou anebo jen náctiletý děvčátko. Ano, jsem na tom tak blbě, že si musím dělat prdel z plátků pro pubertální dívenky, litujte mě anebo zatraťte, nejvíc mi uškodí, když mou blbost budete ignorovat. 

Kde se to vzalo?....Mám doma náctiletou sestřičku, co tímhle žije a sní o svém princi, žehlí si vlasy, na chatu i stanuje. Přinesla si to dnes z obchodu a tak mě chytil geniální nápad

Hodnocení....CoOl.....

autor NMMetyn

2 Komentáře:

missisX říká...

Geniální článek, od geniálního autora...

29.08.2008 17:08:35
_sheeni_ říká...

HAHA:D opravdu sem se pobavila!! kdysy sem byla taky takova.. kde sou ty zlaty naivni casy:D:D:D

29.08.2008 17:01:37

Přidej komentář

<< Domů