09.Prosinec 2008
Autor: Pacany.. v 16:19
To mi fakt věř! Bolívá mě z různých věcí, ze smíchu, ze stresu, z někoho a v různych situacích. Je to zvlaštní ale na tyhle věci je strašněcitlivý. Vim o tom už dlouho. Naštěstí mě tedeka bolí ze smíchu .. fakticky jsem se šíleně natlemil. Zapříčinila to dnešní situace a vzkaz pro maminku
Aspon že se mě zpravila nálada. Ani nevíš jak už se těším až pro mě přijede. Potřebuju se uklidnit a trošku to ze sebe dostat. Jestli někdo z vás má problémy se špatnou náladou, beznadějí, depresemi, úzkostí, křivdou, a se svím životem jakej žije tak mi napište a Vám poradím tak, aby ten život byl krásnější. Mám na to svoje metody. Proto byvám tak vyrovnaný a nad věcí. Zvlaštní vid? Nediv se. 
Bum .. fakt mě přišlo že jsem ho viděl jak si dělá papíry na tirák .. hej to by byla dobrá prdel .. každej svího neštěstí strůjce .. a klidně bych se vsadil o svůj jedinej pírsing, že bude stejná!! A vim to že je malinko. Jde to na ni strašně poznat. Ááááááááááááááá ... myslíš si že krásná modelka, která nemá chybu, že bude namyšlená?? .. Žasnu nad tim, kdo si o sobě myslí že je krásnej. Žasnu nad tim, jak si někdo o sobě myslí. Žasnu nad tim, jak někdo je nedoceněnej. Žasnu nad tim, jak někdo si nedá říct. Žasnu někdy, nad lidskou hloupostí. Žasnu nad utopickými sny. Žasnu nad naivitou. Nestačim se divit v mém rodném Trutnově. Dam si ruku pod hlavu. Kdo ví kolik těch rukou pod tou hlavou tedka je. Asi nidko z nás vědět nebude a kdyby se chtel dopočítat, tak nemá šasnci. Nemááá =DD .. prostě nemá.
Jsou lidé zajimavý a nezajimavý. Někteří byvají zajimavý celý svůj život. Někteří se nestanou zajímavými ani na vteřinu. Smutná krutost která je pouhou realitou. Já už ani nevim .. to všechno ostatní co chci, tak to vyřvu do studené noci. Třeba mě někdo uslyší a začne o tom přemýšlet. A nebo mu to prolítne hlavou a řekne si " No joooo páčány" .. tak co jiného chcete čekat?? Aby se  ke mě přidal a řval se mnou?? .. néééé, prosim, nebud naivní... nemam to rad. Prostě věř tomu, že myšlenkově jsem individium.
Nejsem moc osobní?? Davá ti to smysl?? ..... 
Život je krasnej.
 



0 Komentáře: