23.Únor 2009
Autor: Pacany.. v 21:05
Dlouho jsem sem nic nenapsal. Vim to. Není nalada, nebo nevim. A děkujuvšem za krásnou kritiku =) .. překvapila mě, ale mile. Za to Vám patří kousek mého malého srdce. Není to moc. Nic si za to nekoupíte. Vlastně se není čim chlubit. Depresivní?? .. neeee, nebejvam, i když jsem to zažil. Je to těšký, ja vim. Ale každej se s tim musí vypořádat sam. Je každyho věc, jakou si vybere cestu. Je jich spousty, ale ne všechny mají ten nejlepší cíl. Člověk ma mozek od toho, aby myslel. Aby věděl i varianty ktere mohou přijít. Někdy si to lidi neuvědomí. Toto je dnes a denně. Nidko s tim nic neuděla. Krutá realita?? Bez pochyby. Smiř se s tim. Nezměníš celou planetu najednou, aby byla lepší. Je to nereálné. Ale myšlenka krásna ne ?
Někdy bych se nejradši schoval. Daleko od ty každodenní reality. Vyhnout se všemu, žít monotolně a nemít kolem sebe rozruch. No prostě aby se kolem mě nic nedělo. Ale to nejde. Pořád je něco, i když člověk nechce. Je do toho vtáhnut. Bum ...
.. nějaka chytrá píča prohlasila to, co se od takoví (lol nezkušený) haha nevim jak ji mam popsat .. těško se popisuje člověk, kteryho jste nikdy neviděli. Jediny co o něm víte, tak je jedna fráze  v dany moment, ktera je naprosto zbytečná. Naštěstí mam chladnou hlavu léty zkušeností .. tak to víš, musim sem dat malinko nadhled, když si to čteš.
Pořád chci sem napsat jednu situaci. Ale slovy jí nedokážu vyjadřit .. asi se už nikdy opakovat nebude, i přes to, že na to mam prostředky dokonce dnes a denně.

Někdy je těšké se s tim smířit, ale někdy nám nic jiného nezbývá.


 



1 Komentáře: