O autorovi
Autor blogu
Jméno: W.i.g.i
Region: Vyškov
O mně: Pohlédnu na Tebe,pohlédnu na sebe,vidím dvě bytosti,se spoustou lítosti.Nechci mu ublížit a tak mlčím,v svém nitru trpím a stále brečím.Ruku v ruce spolu půjdou,dalekou cestu s láskou ujdou,protože ta,je jako loď života,buď šťastně dopluje anebo ztroskotá
Můj profil


15.Červenec 2009

Jsem v zahradě.. píšu sem z máminýho iPhoneu.. "voděodolná" řasenka se mi rozlila po obličeji jako déšť po okapech. Na mé ruce se červeně třpytí srdíčko a monogram. Takové už skoro dej'a vu.. doktorka mi neřekla nic co bych nečekala. Co jsem ale nečekala, je že mi opět nedošel balík. Objednávám ho 5. a oni nejsou stále schopni mi ho doručit. Přitom mi 14. brzo ráno psali, že jej už odeslali. No, tyhle objednávky jsou jenom na dvě věci.
Bláška jde dneska na půlnoční premiéru Harryho.. taky bych šla no. Možná tam zítra pojedu sama. Nebo třeba pozvu mamku, ale vím, že ona mě určitě odmítne, že má moc práce. Zajímalo by mě, proč sem vůbec píšu, když nikomu do mýho života nic není... ?  stupidní.. rozkošný.. ošklivý.. klásně debilní
Chci umřít.. pro všechno na světě proč umírají všichni okolo a já ne?! Je takovej problém, Bože, zařídit, aby mě třeba srazilo auto? Aby mě zastřelil zloděj? Nebo aby do mě uhodil blesk?! Ach jo.. proč tady mám bejt, když o mě absolutně nikdo nestojí? A já o sebe taky nestojím. Ten, na kterým mi záleželo, mě zase opustil. Zase. To už není daj'a vu, to je jenom fakt, že mi mé srdce spálil na uhel.
Napadla mě jedna strategie.. postavit v zahradě stan a utýct jenže.. toho nebudu snad ani schopna  Kurva! Jesi si tudle stupidní zpověď čteš, tak taky nemáš všech pět pohromadě... Jenže já nemám všech šest pohromadě. Páč mám šestej smysl na to, že sem věděla, že je na bazéně. Taky sem věděla, že byl tehdá vnoci pryč. a Pré "nevím, jak se to jmenuje"
Nj.... a na dárky se tu po mém odchodu bude jenom prášit  Proč já debil jsem

vložil: W.i.g.i ¤